Вітання 30/2013

Вітання 30/2013















































31 июля исполняется 6 лет самому дорогому и любимому сынишке — Илюше ШЕВЦОВУ


Судьба подарила нам сына, которого нежно и строго мы любим. Растёт у нас настоящий мужчина, за это судьбу нашу благодарим. Будь самым весёлым и самым счастливым, тебе в День рожденья желаем добра! Удачи, победы, высокого рвенья, чтоб жизнь для тебя протекла, как игра! Будь здоровым, умным, смелым — всей семье на радость. Чтоб тебе любое дело с ­лёгкостью давалось.


С любовью мама, папа, брат Артём, бабушка Майя, тётя Алла, сестра Алёна с семьей, брат Дима



30 липня святкує ювілей найдорожча людина — Віктор Миколайович ТРОФИМЧУК


Роки летять, як лебеді у вирій, життя іде, його не зупинить. Прийми вітання наші щирі — до років 100 щасливо жить. Хай будуть поруч віра і надія, як два крила, що впасти не дадуть. І сам Господь по милості наділить багато літ, що сонцем виграють.


З повагою і любов’ю мама, дружина, син, невістка, онучка Вікторія



26 июля отмечает юбилей Владимир Леонидович ЖЕЛЕЗКО из села Полияновка


Это круглая в жизни дата — твой торжественный юбилей. Значит много от жизни взято, ещё больше — отдано ей. Счастья тебе земного, радости, чтоб не счесть. И здоровья желаем много, не терялось бы то, что есть. Всего самого наилучшего!


Кумовья Багинские



30 липня ювілейний День народження зустрічає електрик ОСББ «Згода» — Степан Іванович СВІДЕНЮК


Бажаємо тобі, щоб збулися надії, всі сподівання і таємні мрії. Щоб задоволення приносила робота та не сушила голову турбота. Обходили хвороби стороною, благополуччя в дім лилось рікою. Хай квіти в серці розквітають, хай буде вічною весна, нехай тебе завжди кохають, і дім обходить хай біда.


З повагою колектив ОСББ «Згода»



27 июля празднует День рождения любимый внук — Константин АНТИПЧУК


Поздравляем с Днём рожденья — два исполнилось тебе! Будь ты нашим наслажденьем, ярким солнышком в судьбе. Пусть красивою дорогой будет виться жизнь твоя, счастье пусть шагает вногу, от невзгод тебя храня. Пусть судьба тебе подарит то, чего желаешь ты, пусть исполнятся желанья и сбываются мечты.


С любовью бабушка Маша и дедушка Витя



28 липня святкує ювілей люба матуся і найкраща бабуся — Галина Кузьмівна ДУБІЦЬКА


Рідненька наша, вітаємо тебе від усього серця. Бажаємо міцного здоров’я на довгі роки, щоб збувалися мрії, всюди усміхалася удача, а в душі завжди цвіла весна. Дякуємо тобі за тепло і ласку, за добру пораду, за дитячу казку. Ми дуже любимо тебе, дорогенька.


З повагою і любов’ю твої дівчатка



27 липня вітаємо з ювілеєм люблячого чоловіка і батька — Павла Володимировича РЕШЕТОВА


День сьогодні гарний і поважна дата. Хочемо ми разом привітати чоловіка й тата. Ти — господар в домі, голова в родині, ти — наша опора у скрутну хвилину. Ми тобі бажаємо міцного здоров’я, й очі щоб світились щастям та любов’ю. Щоб усі бажання у житті збувались, лише добрі люди всюди зустрічались. Вдома й на роботі був завжди порядок, злагода в родині і в сім’ї достаток. Любим тебе дуже, міцно обіймаєм і від всього серця щиро всі бажаєм: при здоров’ї й щасті до ста літ прожити, щоб своїх онуків міг ти одружити.


З любов’ю дружина, син Сергій, невістка Валя



Шановні новоград-волинці та гості міста!


Сердечно вітаю вас з Міжнародним святом літератури і мистецтв «Лесині джерела»! Це свято, яке вже 27 років поспіль об’єднує самобутні таланти Поліського краю у вінок шани до слова нашої видатної землячки, геніальної поетеси — Лесі Українки, до народної пісні, наших традицій та звичаїв.

З кожним роком свято набуває все вищого творчого злету, привертає до себе увагу не лише поліщуків — на нього приїздять з усіх куточків України та світу, аби зачерпнути наснагу та натхнення від невичерпних «Лесиних джерел», духовно збагатитися віковічною історичною спадщиною нашого краю.

Тож нехай «Лесині джерела» і цього року принесуть незабутні зустрічі з цікавими неординарними особистостями, наповнять кожного з нас душевним просвітленням та радістю, додадуть життєвого натхнення на нові звершення та успіхи!


З повагою Володимир ЛИТВИН, народний депутат України


 

Шановні новоград-волинці та гості нашого міста!


Двадцять сьомий раз на нашій благословенній поліській землі відбувається Міжнародне свято літератури і мистецтв «Лесині джерела», яке увійшло у наші серця незгасною любов’ю до творчості Лесі Українки, народної пісні, чудових звичаїв наших предків, історії рідного краю.

У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому дорогий Новоград-Волинський. Наше древнє місто у ці святкові дні стає центром літератури, поезії, пісні та запального танцю, декоративно-ужиткового мистецтва, місцем високого духовного спілкування талановитих та творчих людей України, гостей із далекого та близького зарубіжжя. Трьохденне яскраве дійство робить Лесине слово ще ближчим для тисяч людей, відкриває нові імена та таланти. Це щастя жити і творити на малій батьківщині Великої Українки, передавати скарби українських традицій прийдешнім поколінням.

Шановні новоград-волинці та гості міста! Нехай живильна сила «Лесиних джерел» знайде місце у наших серцях, торкнеться кожної душі, наповнить їх добром, красою, любов’ю та високою духовністю.

Гарного вам настрою, приємних вражень та веселих розваг під час святкових заходів!


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Вітаємо всіх жителів Новоград-Волинщини із Днем хрещення Київської Русі


Це свято свідчить про неподільність українського народу і його єдність. Це — соборність усіх українців і всіх українських земель. Це — єдність нашого державного і духовного начала. Історична доля нашого народу невіддільна від православної духовної традиції та християнських цінностей. Саме вони завжди виступали основою і символом життєвої стійкості наших предків. Із хрещенням для нашого народу розпочалася нова історія.

Вітаємо зі святом усіх українських християн і, безумовно, всіх жителів Новоград-Волинщини, незалежно від релігії, конфесії чи переконань. Щиро бажаємо всім духовної наснаги, успіхів у служінні в ім’я Віри і рідного краю.


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Ганну Йосипівну ЛЕВЕНДУ — 31.07.1931 р.н.

Кароліну Домініківну ЗАПАВЛОВСЬКУ — 01.08.1028 р.н.

Михайла Федоровича КОТОВА — 01.08.1926 р.н.

Олександра Михайловича ШЕВЧУКА — 24.07.1964 р.н.

Володимира Михайловича ДІДИКА —25.07.1941 р.н.

Павла Володимировича РЕШЕТОВА — 27.07.1948 р.н.

Сергія Володимировича МЕЛЬНИЧУКА — 27.07.1966 р.н.

Валентина Володимировича ЛАКИЗЮКА — 29.07.1953 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни