Створено галерею голів районної ради

Створено галерею голів районної ради

23 серпня у районній державній адміністрації, у День відзначення свята Державного Прапора, урочисто відкрито галерею історії голів районної ради. З цього приводу зібралися усі шестеро очільників, котрі виконували свої обов’язки вже за часів незалежної України. Це: В.І.Загривий (1991-1993 рр.), В.С.Янчук (1993-1994 рр.), Ф.Ф.Жигадло (1994-1998 рр.), В.В.Федорчук (1998-2006 рр.), В.В.Гончарук (2006-2010 рр.) та Ф.В.Весельський (з 2010 р.).
Зазначимо, що галерея — це шість портретів, Прапор та Герб України, а також герб району. Влада запевнила, що усе робилося таким чином, щоб місця залишилося для портретів наступних очільників. Як зазначив діючий голова районної ради Франц Вікторович Весельський: «Ця галерея — частинка історії». На його думку, галерея має стати об’єднувальним чинником усіх періодів правління очільників районної ради.
Усі колишні голови районної ради отримали подяку «за плідну роботу», яку вручав діючий голова. Вони ж натомість подякували Ф.В.Весельському за ініціативу щодо створення галереї: «Дякуємо, що займаєтеся закріпленням пам’яті!».
Загалом відкриття відбулося з приємними емоціями, а всі голови зійшлися на тому, що вони разом творили минуле і працюватимуть задля майбутнього: «Шановні колеги, бажаю вам натхнення та невичерпної енергії, нових звершень і творчих злетів — для зміцнення та процвітання нашої рідної України. А ваша плідна праця буде запорукою гідного майбутнього», — сказав Ф.В.Весельський.
Людмила ПЕТРУК, студентка 5 курсу факультету журналістики ЛНУ ім.І.Франка