Хроніка 39/2013

НАПАЛИ Й ВІДІБРАЛИ ГАМАНЕЦЬ
15 вересня до Новоград-Волинського МВ із письмовою заявою звернувся гр.П., житель міста, повідомляючи про те, що цього дня, о 20 год. 30 хв., невідомі особи, застосувавши до нього насильство, відібрали гаманець, в якому знаходилося 100 грн. Сталося це по вулиці Ушакова.
КРАДІЖКА З-ПІД ЛІЖКА
17 вересня до чергової частини МВ зателефонувала пенсіонерка, котра проживає по 2-му провулку Воровського, і повідомила, що протягом останнього тижня хтось із її будинку викрав гроші в сумі 1200 гр., які вона зберігала під ліжком. Крадія розшукують.
БЕНЗОПИЛА «ПОЇХАЛА» НА ВЕЛОСИПЕДІ
18 вересня, близько 8 год., до правоохоронців звернувся житель с.Варварівка і повідомив про викрадення його майна.
На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. У ході першочергових слідчо-оперативних заходів було встановлено, що в ніч із 17 на 18 вересня хтось із подвір’я селянина викрав бензопилу «Штиль» вартістю 1600 грн. та велосипед марки «Славута» вартістю 700 грн. За даним фактом проводиться перевірка.
ОБМІНЯВ ГРОШІ НА ПОРОЖНІЙ ГАМАНЕЦЬ
18 вересня, близько 16 год., до будинку жителя с.Піщів зайшли двоє осіб циганської національності і під приводом обміну на іноземну валюту, шляхом шахрайства, заволоділи його грошима в сумі 3500 грн.
У будинку потерпілого працівники міліції вилучили гаманець, в якому невідомі особи, ніби, залишили іноземну валюту. Проте, як з’ясувалося, грошей там ніяких не було.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами Новоград-Волинського МВ