Хроніка 38/2013

ПОНИШПОРИЛИ В КІОСКУ
З 17-ї години 9 вересня по 10-ту годину 10 вересня невідома особа відчинила ключем замок на дверях кіоску, що розташований по вул.Шевченка, проникла всередину і викрала електроінструменти: 2 болгарки, перфоратор та 2 електричні переноски.
ВИКОПАЛИ ТУЇ
10 вересня, об 11 годині 25 хвилин, до міліції із письмовою заявою звернувся голова ФГ «Декор Звягель Сад», котрий працює в ТОВ «Церсаніт Інвест» менеджером з ЗЕД, про те, що в ніч із 9 на 10 вересня невідома особа із території ФГ «Декор Звягель Сад», яке розташоване в с.Кущове, викрала 13 рослин — туй, вартістю по 200 грн. кожна. Збитку завдано на суму 2600 грн.
ПОЇЗДИТИ НЕ ВДАЛОСЯ
11 вересня до міліції зателефонував звягельчанин і повідомив, що з його сараю викрали майно.
На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група. У ході оперативно-розшукових заходів було встановлено, що 10 вересня, близько 23 години, мешканець с.Симони Ємільчинського району, у стані алкогольного сп’яніння, за попередньою змовою із жителем сусіднього села Абрамок, шляхом зламу тильної стіни сараю, проникли всередину і викрали мотоцикл «ІЖ Планета-4», який належить громадянину Р., чим спричинили останньому матеріального збитку на суму 5000 грн. Ведеться слідство.
«БОМБЛЯТЬ» АВТІВКИ
10 вересня, о 23 годині 50 хвилин, до Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення від г.О., котрий проживає по вул.Житомирській, про те, що в період часу з 20 год.
30 хв. 10 вересня до 23 год. 30 хв. того ж дня, невідома особа викрала з його автомобіля марки «ВАЗ-2105» державний номерний знак.
У ніч на 11 вересня по вул.Мамайчука невідомі розбили скло в легковому авто марки «ВАЗ-2109» і викрали із салону панель від автомагнітоли «Продіджі» (вартістю 150 грн.), ТФТ-дісплей марки «Продіджі» (вартістю 150 грн.) та чохол для ДВД дисків (вартістю 30 грн.).
11 вересня, о 6 годині ранку, до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшла заява від громадянина Б., приватного підприємця, про те, що цього дня, о 5 годині 30 хвилин, у дворі будинку №31 по вул.Житомирській, невстановлена особа, розбивши скло у дверцятах автомобіля, що йому належав, викрала з’ємну панель дискової автомагнітоли МП-3 формату.
КРАДУТЬ МОБІЛЬНИКИ
13 вересня, в обідню пору, в робочому кабінеті інженера Новоград-Волинського РЕМ хтось викрав мобільний телефон марки «HTS» вартістю 3000 гривень.
А 14 вересня, о 15.20 год., до правоохоронців із письмовою заявою звернулася гр-ка Г., жителька села Анета, і повідомила про те, що 13 вересня, близько 10 години, у приміщенні магазину «Міра Макс», що по вул.Войкова, невідома особа із зовнішньої правої кишені її куртки викрала мобільний телефон марки «NOKIA 306 RM-767».
На даний час працівниками міліції проводяться заходи щодо встановлення місцезнаходження осіб, які вчинили дані кримінальні правопорушення.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами Новоград-Волинського МВ