Таємниця танцю від ансамблю «Шакті»

Таємниця танцю від ансамблю «Шакті»

Сьогодні на гостини до «Хатинки-веселинки» завітали учасники одного з танцювальних колективів міста — ансамбль естрадного танцю «Шакті». «Всесвітня жіноча енергія» — саме так із санскриту перекладається назва колективу. І ось що ми дізналися від цих колоритних, запальних танцюристів: «Цього року ми зустрічаємо своє 16-річчя. За цей час під крилом нашого керівника — Ольги Анатоліївни Захарової — ми показали глядачам більше півтори сотні танцювальних номерів! Саме її родина допомагає нам у творчих задумах: мама Ольги Анатоліївни створює для виступів авторські яскраві сценічні костюми, а брат став нашим музичним продюсером.
Ми вибороли п’ять абсолютних перемог в обласних та всеукраїнських хореографічних конкурсах. Цього року нам двічі пощастило танцювати у Житомирі на святі «Обжинки», де наш виступ оцінили справжні метри хореографії, та на обласному молодіжному фестивалі «Великодні дзвони», де з 32 танцювальних колективів, які виступали в різних жанрах, лише наш «Шакті» виборов абсолютне перше місце!
На жаль, через брак коштів ми не завжди можемо брати участь у різноманітних фестивалях, куди нас часто запрошують. Так, нам не пощастило взяти участь у Міжнародному фестивалі хореографічного мистецтва в Ялті, конкурсний відбір до якого ми пройшли на відмінно.
Хочемо поділитися успіхом зі всіма дітьми: тренуйтеся, не лінуйтеся, прагніть досягти найвищих вершин!».
Підготувала Наталія ТАТАРИНЦЕВА