Вилучили «бульбулятор»

Днями співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Новоград-Волинського відділу міліції вилучили наркотичну речовину у студента одного з навчальних закладів міста.
До правоохоронців надійшла оперативна інформація, що 16-річний місцевий мешканець за місцем проживання зберігає наркотичну речовину. Аби перевірити інформацію, оперативники СБНОН разом із слідчо-оперативною групою вирушили за вказаною адресою. Пізнім вечором на міліцію ніхто і не очікував, проте господарі одразу відчинили двері та дозволили оглянути домоволодіння. Інформація підтвердилась. У сараї, що розташований біля будинку, було виявлено прозорий поліетиленовий пакет, наповнений рослинною сумішшю зеленого кольору, а також пристрій для куріння наркотику «бульбулятор».
Цікавість до наркотиків, до нових відчуттів, до «забороненого плоду», хибна упевненість, що вживання кількох доз ще не призводить до наркоманії, заспокоювала юнака.
Проте, скільки ровесників устиг отруїти «власник» такого зілля, — наразі з’ясовує міліція, розпочавши перевірку за ч.1 ст.309 Кримінального Кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів).
Інна ВОВЧЕНКО, Новоград-Волинський МВ УМВС України в Житомирській області