Вітання 49/2013

Вітання 49/2013























































Шановний Сергію Івановичу!


Районна державна адміністрація, районна та міська ради щиро та сердечно вітають Вас із 60-річним ювілеєм! Ця знаменна дата є черговим підсумком Вашої багатогранної організаторської роботи і служить гарним стартом для нових звершень, планів, досягнень і творчих задумів. Як очільник району, Ви, шановний Сергію Івановичу, послідовно демонструєте відмінний зразок мудрого, досвідченого керівника, компетентного організатора, людини високої моралі, порядності і принциповості. Саме завдяки цим діловим якостям, а ще тактовністю, уважністю і доброзичливістю Ви здобули заслужений авторитет і повагу жителів міста і району. У цей святковий день бажаємо Вам доброго здоров’я, великого особистого щастя, молодості душі, любові та родинного затишку, нових здобутків у Вашій діяльності.

До цих щирих привітань та побажань приєднується колектив газети «Звягель».



8 грудня шлемо вітання з нагоди 60-річчя дорогому чоловіку, батьку, дідусю — Миколі Васильовичу ХИЛЬЧУКУ


60 — це не так вже й багато, це чудове радісне свято. Тож бажаємо щастя та долі, неба синього, квітів у полі. Бажаємо здоров’я — від чистих джерел, а щастя — від власної долі. Щоб весело, дружно на світі жилось, щоб горя не знав ти ніколи. Хай миром, веселістю повниться хата, хай буде сім’я на здоров’я багата. Хай будуть легкими завжди твої кроки, і чуються вісті хороші щороку.


З повагою і любов’ю дружина, дочка, син, зять, внучка Маріанна



5 грудня відсвяткувала ювілей дорога наша Ірина Іванівна ГОРБАТЮК


Бажаємо поваги і шани людей, багатства, любові, добра і спокою. Хай буде здоров’я міцне, як граніт, на многая, многая, многая літ!


Колектив ДНЗ №9



Вітаємо з Днем народження дорогу, чарівну нашу любу дівчинку — Аліночку ЦИБУЛЬСЬКУ


В той день, коли ти народилась, неначе зірочка з’явилась. В наш дім тихенько принесла багато радості й тепла. Хай щастя повниться рікою, ти ж розцвітай, як маків цвіт. Хай сам Господь благословляє твій кожен день і кожну мить. Хай певні будуть твої кроки, а небо — завжди голубе.

5 років п’ятого Аліні, тож з Днем народження тебе!


Бабуся Зіна, дідусь Петро



5 грудня — 5 років любій племінниці та сестричці — Аліночці ЦИБУЛЬСЬКІЙ


В торті свічечки засвітим, і зовсім ти вже не маля. Вже повна мудрості та сили, ти, наче сонечко, сія. Твоє ласкаве щебетання дарує радість всім і сміх. Ми нашу квіточку вітаєм — здоров’я, доленьки, утіх.


Тітонька Таня, брат Артем



8 грудня ювілейний День народження зустрічає Валентина Леонідівна МАРЧУК із села Чижівки


У цей прекрасний ювілей хай доля Вам сміється журавлина, поля розлогі колосом цвітуть. Нехай червоні ягоди калини щасливу осявають путь. Нехай дає наснаги Вам земля, десятки літ ще мріяти, любити! Хай рідна пісня серце окриля, в здоров’ї й радості багато літ прожити.


Колектив Чижівської сільської ради та друзі



9 декабря празднует 70-летие дорогой, любимый папа и дедушка — Виктор Афанасьевич КУЗЬМИНСКИЙ


Любимый папа, вот уж 70 исполнилось тебе. Виски давно покрыло сединой, но сил хватает, чтобы жить вполне. Солидный возраст забывается порою. Для внуков — дедушка всегда любимый, ведь ты их балуешь и позволяешь всё. Они порой с тобой «неукротимы», для них ты ласку воплощаешь и добро. Желаем, папочка, удачи и здоровья, желаем в жизни много круглых дат! Пусть бодрость будет навсегда с тобой, ну а болезни — повернут назад!


Дочь, зять и внук Андрей



9 декабря празднует 70-летний юбилей Виталий Афанасьевич КУЗЬМИНСКИЙ


Папа родной наш, любимый, дедушка славный, незаменимый. С 70-летием поздравляем, всяческих благ Вам желаем. Чтоб никогда не болели, чтобы никогда не старели, чтобы вечно были молодым, мудрым, добрым и нежным таким.


Жена, дочь Наташа, зять, внучка



10 грудня Новоград-Волинська громадська організація «Спілка-Чорнобиль» вітає з 65-річним ювілеєм свого голову — Ярослава Михайловича СПІВАКА


Зичимо міцного здоров’я, довголіття, козацького завзяття, сімейного добробуту.



Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутатський корпус, територіальна громада Новоград-Волинщини!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди державного свята — Дня місцевого самоврядування!

Становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язане з розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади. Саме завдяки спільним зусиллям тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, здійснюється народовладдя в Україні!

Міцного вам здоров’я, родинного затишку, благополуччя, оптимізму, наснаги і сил на добрі справи та лише позитивної енергетики!


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Шановні військовослужбовці Новоград-Волинщини! Дорогі захисники Української держави!


Щиро вітаємо вас із Днем Збрoйних Сил України!

Це свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності кордонів та цілісності України. На наших військових покладена священна місія — боронити українську землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Захист незалежнoсті та теритoріальнoї ціліснoсті ріднoї землі в усі часи був пoкликанням та oбoв’язкoм справжніх чoлoвіків, патріотів своєї держави.

Бажаємо вам, дoрoгі захисники Вітчизни, бoгатирськoгo здoрoв’я, щастя, успіхів у військoвій підгoтoвці! Нехай і надалі буде плідною ваша нелегка праця, ніколи не вичерпується сила вашого духу, відданість народові, енергія для здобутків та перемог, а ваші рідні й близькі будуть для вас надійним тилом та допомогою в службі.


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Шановні працівники статистики Новоград-Волинського краю!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята, що вже традиційно відзначається в Україні 5 грудня.

Своєю повсякденною працею ви забезпечуєте створення необхідної інформаційної бази для системи державного управління і суспільства в цілому, демонструючи при цьому компетентність, ініціативність і відповідальність.

Бажаємо вам і вашим родинам благополуччя, миру та злагоди. Хай вік ваш подовжиться, здоров’я подвоїться, шана і вдячність людські збережуться на все життя. Хай у ваших домівках назавжди оселяться сімейний затишок, щастя та достаток.


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Олександра Леонідовича ПРОСКУРІНА — 07.12.1955 р.н.

Миколу Федоровича ФАБРИЦЬКОГО — 07.12.1926 р.н.

Петра Федоровича РОМАНЮКА — 08.12.1926 р.н.

Василя Васильовича АНДРЄЄВА — 09.12.1925 р.н.

Галину Олексіївну БЕДНАШ — 11.12.1943 р.н.

Ігоря Петровича ЯКОБЧУКА — 08.12.1965 р.н.

Олександра Вікторовича ЗАВОРОТНОГО — 09.12.1966 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни