Тренери побачили новий потенціал

Тренери побачили новий потенціал

Саме під час турніру з карате-до між міською, районною ДЮСШ і ФСТ «Спартак» наставники, ніби, по-новому поглянули на можливості і перспективи окремих вихованців. За словами тренера Вадима РИБАЧКА, приємно здивувало, що багато молодих спортсменів на цих змаганнях продемонстрували відмінні бійцівські якості.
Першість спортивних шкіл пройшла на базі міської ДЮСШ, у Палаці культури. Цікаво, що загалом у турнірі брали участь рівно 100 спортсменів, віком від 6 до 18 років. Вадим Рибачок зауважив, що нагороди розподілилися приблизно порівну між командами. А реальний стан підготовки молодих спортсменів проявиться ось-ось скоро — у 2014 році планується багато всеукраїнських змагань.
* * *

Цими ж днями одні з кращих молодих спортсменів-каратистів взяли участь у міжнародному турнірі Всесвітньої федерації карате, що проходив у Зальцбургу (Австрія). З-поміж 49 країн збірна України здобула друге командне місце. Посприяв цьому і звягельчанин Дмитро Корнійчук, котрий став переможцем. Таким чином він виборов путівку на чемпіонат Європи, який проходитиме у Португалії.
Ще один представник Новограда-Волинського на цьому турнірі — Владислав Гаврилюк — на жаль, поступився італійцю вже у першому поєдинку — 0:1.
Олег БРЮХАНОВ