Військовий із бригади — переможець кубку України з кіокушин-карате

Військовий із бригади — переможець кубку України з кіокушин-карате

Фінал кубку України з кіокушин-карате серед дорослих проходив у Тернополі 22-24 листопада. У категорії до 80 кг переміг військовослужбовець 30-ї ОМБр Віталій Щавінський, котрий у фінальному поєдинку довів свою перевагу над суперником уже за 45 секунд.
Як розповів тренер Олександр ГОРДІЄНКО, змагання проводилися за дещо іншими правилами, які розширили арсенал спортсменів. Використовуючи нові можливості, його вихованець Віталій Щавінський впевнено дійшов до фіналу, який завершив достроковою перемогою.
Одночасно із кубком України у Тернополі проводився Міжнародний турнір пам’яті тренера збірної України Віталія Кушніріка. У цих змаганнях брали участь діти й молодь віком до 18 років. Серед них — двоє каратистів із Новограда-Волинського, Роман Бучовський і Денис Ампульський.
Вперше виступаючи у розділі ката (демонстрація техніки карате), Роман поступився більш досвідченим суперникам. А Денис виграв два бої, щоправда, це не наблизило його до призового місця.
Невдовзі й Новоград-Волинський стане господарем представницького турніру з кіокушин-карате. Як повідомив Олександр Гордієнко, 7 грудня, на базі ДЮКФП, що у «Морському», буде проведено Міжнародний турнір, присвячений засновнику кіокушин-карате Масутацу Оямі. Офіційне відкриття змагань — о 12.00.
Олег БРЮХАНОВ