Спортсмени «Євробоксу» витримали конкуренцію

Спортсмени «Євробоксу» витримали конкуренцію

Троє вихованців Новоград-Волинського клубу «Євробокс» стали єдиними представниками Житомирщини на сьомих всеукраїнських змаганнях із боксу серед школярів, присвячених пам’яті художника Ніла Хасевича (м.Рівне, 21-23 листопада). Всі вони гідно захистили честь області, здобувши одне перше й два других місця.
«250 учасників із 20 міст — практично кожна область Західної України делегувала свою команду.
У категоріях було заявлено по 6-8 спортсменів, що свідчить про високий рівень турніру.
І нам приємно, що новоградська команда також отримала на нього запрошення», — розповів «Звягелю» президент міської федерації боксу Леонід ПЛІСАК.
Чемпіоном змагань у ваговій категорії 48 кг став Богдан Костюченко. Срібні призери — Олександр Борсученко (52 кг) і Володимир Федоренко (57 кг).
* * *

Відзначимо, що вперше у Новоград-Волинському районі, в селі Сусли, за підтримки районної влади, з нового навчального року на базі районної ДЮСШ відкрито відділення боксу. Півтора десятки бажаючих уже опановують навики цього виду спорту під керівництвом тренера-викладача Олександра Нагорнюка.
Як він зазначив, 21 листопада на заняттях побували директор районної ДЮСШ Р.В.Загривий і головний спеціаліст відділу сім’ї, молоді та спорту РДА П.П.Подкаура, які залишилися задоволеними побаченим.
Планується подальше удосконалення навчально-тренувальної бази. Наразі ж, за потреби, вихованці районної секції мають можливість відвідувати заняття, що проводяться у Молодіжному центрі.
Олег БРЮХАНОВ