Вітання 50/2013

Вітання 50/2013



















































9 грудня святкував ювілей наш батько — Сергій Олександрович ОСАДЧУК, а 13 грудня — ювілей у любої матусі — Ганни Олександрівни ОСАДЧУК


Хай здоров’я, радість і достаток сиплються, немов вишневий цвіт. Хай малює доля з буднів свято і дарує Вам багато літ!


Син Андрій, невістка Світлана, внуки Богдан та Христина



17 грудня світлий ювілейний День народження прийшов до нашого прекрасного, турботливого чоловіка, чудового милого батька, ніжного, ласкавого дідуся — Миколи Павловича ІВАНЮКА


Щиро вітаємо тебе з цим днем! Бажаємо найміцнішого у світі здоров’я! Нехай кожна мить у житті несе тобі тільки щастя, тільки щирий душевний сміх і удачу! Нехай дім твій буде повною чашею, робота йде на лад, а навколо будуть рідні та друзі, які завжди готові підставити плече!


Люблячі тебе мати, дружина, дочки, зять, внуки



13 грудня святкує другий День народження наша радість, наша квіточка — Андріаночка ІВАНЧУК із села Миколаївки


Шкода, що не існує в світі слів мою любов до тебе описати. Я кожен день прошу у Бога милості тобі щасливу долю дарувати! Хай оченята світяться завжди, і гріє душу материнська любов моя, здоровою та гарною рости, мій милий ангел — донечка моя!


З безмежною любов’ю мама Аліна, бабуся Валя, хрещені Саша, Льоня, Інна, Анюта, тітки Таня, Віта, сестричка Крістіночка



13 грудня вітаємо з ювілеєм Галину Іванівну ТРОХИМЧУК із села Вершниці


Спинити час ніхто не в змозі, і грає ліс, і квітне сад. На Вашім сонячнім порозі з’явилось мудрих 75! Ваш ювілей — поважна дата, про це нагадувать не слід, а краще побажать здоров’я, щастя і довгих літ. Щоб завжди ви жили у мирі, у колі рідної сім’ї. Хай пісні веселі й щирі Вам співають солов’ї.


Чоловік, дочки, зять, внуки й правнуки



Цими чудовими днями 60-літній ювілей відзначає шановний Микола Павлович ІВАНЮК


Свій ювілей Ви зустрічаєте в розквіті творчих сил, збагачені життєвим досвідом. Сумлінною довгорічною працею, доброзичливими стосунками з колегами. В нашому колективі Ви заслужили глибоку повагу. Нехай ваша життєва дорога в’ється по висхідній, нагороджує здоров’ям, щастям, радістю та всіма земними благами. Прийміть від нас щирі вітання і найкращі побажання міцного здоров’я на довгі роки, великого людського щастя, добра, благополуччя, щасливого довголіття.


Колектив ДП «Клен»


 

13 грудня святкує 75-річний ювілей чуйна матуся, люба бабуся — Ганна Юхимівна СЕДЛЕР із села Дідовичі


Матусе наша, голубко весела, єдина, найкраща на світі, кохана людина! Ми любимо Вас дуже і щиро вітаємо, найкращі бажання в цей день посилаємо. Низько вклоняємося, просимо долі, щоб щастя послала й здоров’я доволі! Хай Бог береже Вас ще років багато! Хай повниться радістю мамина хата!


З любов’ю дочки, зяті, онуки, правнуки Максимко, Миколка, Михайлик


 

ПОДЯКА


Приношу искреннюю благодарность министру здравоохранения Р.В.Богатырёвой, медработникам О.М.Торбос, Н.О.Кушнир, Т.Я.Гимбутис, Н.Л.Гуз, Т.В.Рудик за оказанную своевременную помощь в успешном проведении операции на сердце.


А.Т.Коровин, участник ликвидации последствий аварии на ЧАЕС, ветеран Вооружённых Сил


 

Шановні військовослужбовці та ветерани Сухопутних військ Новоград-Волинського краю!


Щиросердечно вітаємо вас із професійним святом, яке відзначається щорічно 12 грудня!

Сьогодні військовослуж­бовці всіх родів Сухопутних військ демонструють високу професійну майстерність, відповідальність і витримку, вірність присязі та військовому обов’язку. Саме вони своєю напруженою службою забезпечують високу бойову та мобілізаційну готовність військових частин і підрозділів.

Бажаємо усім, хто має відношення до цих військ, міцного здоров’я, щастя, оптимізму, благополуччя, нових здобутків у служінні Батьківщині! Нехай удача супроводжує вас на службі і у мирному житті!


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, члени Ваших родин!


День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відзначається щорічно 14 грудня, у день закінчення будівництва саркофагу над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.

Катастрофа на атомній електростанції сколихнула увесь світ не лише своєю величезною руйнівною силою, а й мужністю тих, хто першим зіткнувся із її страшними наслідками. Всі вони — герої, які ціною власного життя врятували життя мільйонів.

Вшановуючи учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих і віддаємо данину пошани всім ліквідаторам аварії, які, рятуючи українців, а також народи інших країн від ядерної небезпеки, жертвували найдорожчим — своїм здоров’ям і життям.

Хай залишиться у минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи. А пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій і процвітання.


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Шановні судді та працівники судових установ Новоград-Волинщини!


Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Ваша фахова діяльність відіграє важливу роль у розвитку нашої каїни як демократичної та правової держави. Саме від вашої самовідданої праці великою мірою залежить збереження в суспільстві політичної стабільності, миру та спокою, дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня.

Служителі Феміди, з нагоди професійного свята прийміть найщиріші привітання й побажання невичерпної енергії та наснаги, міцного здоров’я й родинного затишку!


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Шановні працівники державної виконавчої служби Новоград-Волинського краю!


Щиросердечно вітаємо вас із професійним святом, яке відзначається щорічно 17 грудня.

Виконання судових рішень — це важлива державна справа, яка потребує високої відповідальності та моральних чеснот. Професійна діяльність державних виконавців невід’ємно пов’язана з утвердженням верховенства закону і права, виконання обов’язків із захисту прав і законних інтересів громадян, юридичних осіб і держави.

У цей святковий день бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, успішного виконання всіх поставлених завдань, добра та благополуччя!


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Ігоря Вікторовича АННЄНКОВА — 13.12.1961 р.н.

Андрія Казимировича КУЛІНСЬКОГО — 13.12.1967 р.н.

Ігоря Васильовича РОМАНЧУКА — 14.12.1967 р.н.

Олександра Миколайовича СОРОКУ — 17.12.1963 р.н.

Володимира Гнатовича СИЛЬВЕРТЮКА — 18.12.1940 р.н.

Григорія Семеновича ГОПКУ — 18.12.1951 р.н.

Катерину Денисівну ПІВОВАР — 14.12.1922 р.н.

Варвару Кузьмівну ЗАВ’ЯЛОВУ — 15.12.1923 р.н.

Зінаїду Олександрівну ШЛЕНДЕР — 17.12.1928 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни