Наша перша вчителька

Наша перша вчителька

Перша вчителька — це людина, яка вчить дітей у школі з першого класу. Вона має бути ласкавою, ввічливою, доброю. Саме нам пощастило, що перші шкільні роки нас навчала Новиченко Ольга Василівна, вчитель вищої категорії, вчитель-методист ЗОШ №3.
Це людина, яка зрозуміє, яка піклується про кожного свого учня.
Наш клас, 6-А, — дружний. Ніколи не забуваємо про першу вчительку, кожен день провідуємо її, допомагаємо їй з маленькими школярами, дружно йдемо за порадою до нашої другої мами. Нам здається, що «побудувала» таку дружбу в нашому класі — Ольга Василівна.
Приємно бачити і відчувати, що нас чекають, люблять і нам радіють. Ольга Василівна зустрічає нас із посмішкою, з доброю відкритою душею.
Наша перша вчителька… Чотири незабутніх роки ми разом навчалися, разом ходили в музей, в походи, крокували Країною Знань, відпочивали.
За ці роки Ольга Василівна Новиченко провела багато цікавих уроків із читання, математики, як у казці проходили конкурси, змагання та родинні виховні заходи. Ми та наші батьки дуже вдячні Ользі Василівні за ті знання та виховання, за материнську любов і ласку.
Наш 10 клас завжди з ніжною і теплою посмішкою згадує нашу найріднішу вчительку, тому що саме вона вклала в нас усе те добре і світле, що ми маємо.Ми можемо з впевненістю сказати, що наша перша «класна мама» відкрила у кожному з нас індивідуальність, розкрила усі наші таланти, розвивала наші здібності. Ольга Василівна вміє зробити сумний день веселим і цікавим, невдачу — способом вдосконалити себе. Вона до кожної дитини знаходить підхід і щиро допомагає їй. Усі згадуємо, як кожен учень нашого класу горнувся до Ольги Василівни, тому що відчували тепло, турботу і любов, яку вона давала нам щодня.
А наших дітей, учнів 2-А класу, зараз навчає Ольга Василівна. До кожного учня підбирає ключик. Вміє навчати, неслухняних — пробачати. Є для них і вчителем, і вихователем, і нянею. Проводить цікаві уроки, захоплюючі виховні заходи. Такі як, «Свято казки», «До нас завітав Святий Миколай», «Для рідної матусі», «Прощавай, Букварику», на яких ми є частими гостями. Вчить дітей бути самостійними, вихованими, чемними. Намагається в кожній дитині відкрити прихований талант, артистичність, розвиває неабиякі здібності.
Саме такими словами згадують і будуть згадувати свою першу вчительку Новиченко Ольгу Василівну (випускницю ЗОШ №3) не одне покоління учнів.
Шановна Ольго Василівно, ми щиро Вам дякуємо за те, що Ви в нас є! І вітаємо Вас із наступаючими новорічними святами! Бажаємо Вам успіхів на нелегкій педагогічній ниві!
Ваші вихованці, учні та батьки ЗОШ №3