А у фіналі перемогли команду спортивного ліцею!

Нещодавно у Новограді-Волинському відбувся чемпіонат області з волейболу серед юнаків 1999 р.н. та молодших. У змаганнях взяли участь 10 команд із різних районів Житомирщини. Звягельчани стартували у підгрупі з командами Андрушівки та Коростеня. Дві перемоги з однаковим рахунком 2:0 дозволили новоградській команді вийти у фінал, де на неї чекали збірні з Ємільчиного та Коростенського районів.
Несподівано Ємільчине, переважаючи в технічній підготовці, поступилось Коростенському району — 2:1. Потім відбулася гра між ємільчинською командою та Новоград-Волинською ДЮСШ. За напругою вона відповідала статусу фінальної. Юнаки не розгубилися і довели, що вони на даний час сильніші в області, обігравши обох конкурентів — 2:0 і 2:0.
Хотілося б відмітити впевнену гру Олексія Петращука, Романа Калатинця, Владислава Загладька, Ярослава Кравця, Андрія Хоптюка, Тараса Гудзя, Олександра Криваля, Дмитра Бобера, Романа Капустюка.
Дещо згодом у місті Ірпені відбувся І турнір чемпіонату України з волейболу серед юнаків 1999 р. н. та молодших. Наша команда впевнено здобула перше місце, обігравши досвідчених суперників із Київської області — 3:0 і КСЛІ (Київського спортивного ліцею-інтернату) — 3:1, у якому зібралися спортсмени з різних областей. Так тримати!
З 18 по 20 березня у місті Ужгороді має відбутися ІІ турнір Дитячої ліги, де нашими суперниками будуть команди західного регіону.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ