Перший творчий звіт маленьких школярів

Перший творчий звіт маленьких школярів

Звичні і привітні, затишні і галасливі класи і коридори, спортивні майданчики і бібліотека Новоград- Волинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2…
Тут наші діти не тільки вчаться, вони дорослішають, мужніють і водночас розкривають неосяжні грані свого таланту. Тут учні відчувають себе надзвичайно комфортно, тут їх завжди чекають, тут про них завжди дбають… І це не дивно, адже школа №2 — це берег дитинства, храм науки, країна дитячих мрій.
Учні школи — наші діти — пишаються своїми здобутками, яких не бракує, не приховують своїх досягнень. А батьки з нетерпінням і хвилюванням чекають нагоди зустрітися у стінах школи зі своїми дітьми в якості акторів, співаків, спортсменів. Знаючи таланти своїх вихованців, ідучи назустріч очікуванням батьків, вчитель вищої категорії Степанюк Тетяна Миколаївна підготувала звітний концерт 2-Б класу «Ось ми які!». Ця віддана своїй справі людина володіє витонченою педагогічною майстерністю, дбає про те, як зробити наших дітей ще кращими, розумнішими, креативнішими. Тетяна Миколаївна — наша опора та підтримка, завжди зрозуміє нас, батьків, і наших синів та доньок, вибачить їх за маленькі витівки і невивчені уроки (що буває вкрай рідко), допоможе вирішити складне завдання. Завдяки щоденній наполегливій праці Степанюк Т.М., 2-Б клас — переможець рейтингу «Гордість школи 2014» в номінації «Клас — родина», а переважна більшість учнів має високий та достатній рівень навчальних досягнень. Як приємно батькам тішитись успіхами своїх дітей! Наші діти — вихованці Тетяни Миколаївни — переможці шкільних предметних олімпіад, постійні учасники різноманітних загальношкільних заходів. Саме про такого вчителя говорять: «Серце віддає дітям».
Творчий звіт класу перетворився на свято науки і мистецтва, дружби і дитинства. На перший погляд, звичайне дійство, але дитячі очі, сповнені любові до тієї справи, якою вони займаються, горіли вогниками творчості і завзяття. Ще вчора вони — зовсім маленькі, безпомічні, а сьогодні — дорослі звітують перед батьками про свої досягнення і перемоги, дивують чудовими сучасними та класичними хореографічними композиціями, веселими гумористичними віршами про шкільне життя і сповненими радості дитячими піснями. Гарно попрацювали впродовж року, а творчий звіт — це час для нагород. Кожен учень класу отримав нагороду, номінації були найрізноманітніші: «Найкращий мовознавець», «Найактивніший», «Кращий спортсмен», «Кращий природолюб», «Найкращий математик», «Футболіст класу» тощо. В номінації «Гордість 2-Б класу» перемогла Пашківська Ольга.
Початкова школа — це лише одна із перших сходинок у житті людини. Нам, батькам, хочеться, щоб усі життєві сходинки наші діти долали з гарним настроєм, із впевненістю і радістю в серці, а поруч з ними завжди були мудрі наставники і хороші вірні друзі…
І нехай щороку поповнюється наш клас і Новоград-Волинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 новими талановитими зірочками.
Світлана ШЕВЧУК, за дорученням батьків 2-Б класу>

Коментарі

Коментарі відсутні

Залишити коментар