«Звягельська футзальна суперліга»:  злива голів і розгромні перемоги — у третьому турі

«Звягельська футзальна суперліга»: злива голів і розгромні перемоги — у третьому турі

У третьому турі «Звягельської футзальної суперліги», ігри якого відбулися 4 грудня в спортзалі ліцею №11, глядачі стали свідками трьох перемог із великим рахунком, в інших двох матчах інтрига трималася до останніх хвилин.



\"«Звягельська



Першу перемогу на турнірі здобула команда «Алекс Гарант». «Алекси» з рахунком 9:3 здолали ФК «ДЮСШ». Чотири голи — в активі О. Лисановича. Але, забігаючи наперед, зазначимо, що це — не найкращий гольовий результат дня.

Перемога дозволила ФК «Алекс Гарант» покинути останню сходинку турнірної таблиці. А юнаки з ДЮСШ поки що залишаються без очок.

П’ятьма голами за чижівський «Металіст» відзначився М. Багінський. Його результативність допомогла «Металісту» з комфортним рахунком 10:3 перемогти «Ниву» з Маковиць.

Команда з Чижівки продовжує збирати перемоги і має максимум очок у трьох стартових турах, при різниці забитих/пропущених — плюс 15.

Ще одна крупна перемога зафіксована у грі «Вет.Велес» — «Зірка». Справді зірковий склад однойменної команди, за яку грають футболісти ПФК «Звягель» — Олександр Лавренюк та Ярослав Ващенко, відвантажив «Вет.Велесу» аж тринадцять голів. У відповідь футбольні ветерани «Вет.Велеса» зробили лише один результативний удар. Але його автор — герой попереднього туру Дмитро Гресько.

Аж вісім голів за «Зірку» в цьому матчі забив О. Лавренюк. Поки що це — рекорд турніру.

Оскільки учасників змагань — непарна кількість, то «Зірка», пропускаючи тур, провела лише два матчі (6 очок). Але різниця м’ячів вражаюча — 22:1!

До останньої хвилини тривала інтрига в грі «Юність» (Гірки) — «Полісся» (Сусли). На 37-ій хвилині (із ігрових 40-ка) зусиллями А. Гороницького рахунок став 4:4. Але за мить В. Семенов (автор хет-трику) вивів «Юність» уперед. У підсумку — 5:4 на користь команди з Гірок.

Ніяк не може зачепитися за очки ФК «Спортинг», поступившись уже втретє. Цього разу з рахунком 2:4 команді «Сюрприз».

Нагадаємо, що організатор турніру — депутат міської ради Ігор Олейник, меценат, футбольний функціонер і гравець. Ініціативу підтримали спонсори: магазини «Два кума», «Світ вікон і дверей», меблева фабрика «Garant», підприємство «Новоград-Волинські шляхи», ветеринарна клініка «Вет.Велес», ПФК «Звягель».

Турнір триватиме в два кола. Ігровий день — неділя. Початок матчів — о 10:00. У ході турніру постійно триває збір коштів для ЗСУ.

\"«Звягельська


Футзал12

Футзал11 (1)

Футзал3 (1)

Футзал4 (1)

Футзал5 (1)

Футзал6 (1)

Футзал7 (1)

Футзал8 (1)

Футзал9 (1)

Футзал10 (1)

Футзал2 (1)

Футзал1 (2)

Попередній
Наступна

Олег БРЮХАНОВ

Фото зі сторінки «Звягельської футзальної суперліги»