У Наталівці відкрили спортивний майданчик на честь футболіста Артура Гриценка

У Наталівці відкрили спортивний майданчик на честь футболіста Артура Гриценка

У Наталівській гімназії Звягельської громади відкрили спортивний майданчик на честь Артура Гриценка — українського футболіста, який загинув 22 квітня 2022 року, захищаючи Україну від збройної агресії росії.




\"У

Подарувати сучасний спортивний майданчик дітям вирішили батьки Артура — Володимир і Надія Гриценки, які проживають у селі Наталівка. Футболіст та тренер Володимир Гриценко каже, що його син пишався б таким рішенням, яке дає можливість сільським дітям тренуватися та грати у футбол.

Вартість майданчика становить два мільйони гривень.

Також батьки відкрили пам’ятну дошку Артуру поруч із гімназією.

\"У

На церемонії відкриття пролунав Гімн України, хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв, із промовами виступили батько Артура — Володимир Гриценко, міський голова Микола Боровець та директор гімназії Людмила Прищепа.

Того ж дня на новому футбольному полі провели змагання серед учнів гімназії. Діти отримали подарунки та солодощі.

Артур Гриценко — народився у селищі Городниця Житомирської області. Навчався у Львівському фаховому коледжі спорту. Після цього побудував кар’єру в низці українських клубів. Виступав за команди ФК «Львів», «Карпати-2», «Газовик-Скала», ФК «Коростень», «Сталь» (Кам’янське), «Арсенал» (Біла Церква) та інші.

\"У

Упродовж останніх двох років перед повномасштабним вторгненням Артур Гриценко проживав та працював у Франції. Звідти він повернувся в Україну, аби захищати рідну землю. Захищав кордони України на Харківщині. Загинув від артобстрілу 22 квітня 2022 року.

\"У

Власна інформація
Фото Звягельської міської ради