Як Олевська громада підтримувала  наших воїнів-земляків

Як Олевська громада підтримувала наших воїнів-земляків

1 лютого до місця виконання бойового завдання 140-м окремим батальйоном ТрО завітав президент військово-цивільної спілки «Бойового братерства України» Павло Жебрівський. Вручив нам інверторний генератор та 10 запасних акумуляторних батарей до радіостанцій. 

 

Того ж дня з гостинцями від Олевської громади завітали до бойового колективу представники Олевської сотні «Бойового братерства України». 

У зоні бойових дій важливу роль для підтримання зв’язку відіграє супутниковий модем «Starlink internet», який ми 
отримали з рук Володимира Ушка. Модем уже забезпечує зв’язок 2-й стрілецькій роті. 

Як Олевська громада підтримувала  наших воїнів-земляків

Такий же модем отримали від голови Олевської громади Сергія Лисицького, що тепер забезпечує безперебійний зв’язок 1-й стрілецькій роті. Через Нову пошту отримали 20 запасних акумуляторних батарей до радіостанцій від громади с. Сущани, що будуть забезпечувати радіозв’язок на «нулі». 

9 січня наші підрозділи залишили громаду Олевщини, але взаємозв’язок між нами залишився та примножується через матеріальну допомогу та подарунки для підрозділів частини.

Воїни сердечно дякують та низько вклоняються меценатам-олевчанам: директору ПрАТ «Олевський хлібозавод» Олегу Нечипоруку, директору лісгоспу АПК Сергію Вовку, приватним підприємцям Петру та Василю Осипчукам, голові Білокоровицької територіальної громади Сергію Коциру, лікарю Оксані Бакаєвій, Олені Ковальчук, пастору церкви «Спасіння» Ярославу Шуту, Олені Гавріловець (с. Копище), родині Квятковських, старості села Сущани Тетяні Ковальчук, родині Ушко — у придбанні радіостанцій. 

Як Олевська громада підтримувала  наших воїнів-земляків

Захисники вклоняються Вам за безцінну діяльність заради перемоги, адже наша міць — в єдності та любові до України. 

Особовий склад 140-го 
окремого батальйону ТрО