«Важлива ваша допомога, адже  ви допомагаєте нам нищити ворога»

«Важлива ваша допомога, адже ви допомагаєте нам нищити ворога»

Прибувши до місця виконання бойового завдання, ми відчули, наскільки в нас є багато проблем у забезпеченні, щоб воїн повноцінно зміг виконувати бойові завдання. Завдяки консолідованій роботі з надання волонтерської допомоги, це питання вдається бодай частково врегулювати.

 

Воїни 140-го окремого батальйону територіальної оброни щиро дякують землякам-звягелянам та владі в особі міського голови Миколи Боровця, депутатському корпусу міської ради за потужні «залізні конячки», які стали логістичним ланцюгом 1-ї стрілецької роти та мінометної батареї. А також за іншу, не менш необхідну допомогу.

Щиро вдячні голові Звягельської районної ради Артуру Загривому, головам та громадам Піщівської, Ярунської, Чижівської, Стріївської, Городницької територіальних громад, генеральному директору меблевої фабрики «Мірт» Олександру Ющенку, освітнім закладам міста. А також — директору філії «Звягельське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» Віктору Мельнику за УАЗ «Буханка» та його доньці Анастасії, яка зібрала кошти та закупила два супутникових модеми «Starlink internet». Автівка вже протестована в умовах бездоріжжя та забезпечує своєчасну евакуацію поранених. 

«Важлива ваша допомога, адже  ви допомагаєте нам нищити ворога»

Завдяки Вашим донатам зібрано 102 тис. 240 грн, на залишку — 62 тис. 991 грн.

Закуплено запчастини на суму 22 тис. 769 грн, завдяки чому відремонтовано автомобільну техніку.

Для інженерно-саперного взводу придбані зимові шини на 16 тис. 480 грн, завдяки яким підвищено прохідність транспорту та боєздатність підрозділу.

Задля запобігання виявлення наших воїнів дронами противника, оснащених тепловізорами, закуплений «плащ-невидимка» вартістю 4 тис. 200 грн. Наразі триває експеримент із його використання.

«Важлива ваша допомога, адже  ви допомагаєте нам нищити ворога»

7 лютого до нас приїжджав голова Ярунської громади Сергій Романюк, який передав нашим підрозділам пікап та квадроцикл. Це стало можливим завдяки згуртованій матеріальній допомозі з Піщівської, Брониківської, Городницької громад та від громадян-патріотів Юрія Процюка і Андрію Мармалюка.

Низький уклін та слова вдячності всім, хто долучається до донатів, допомагаючи забезпечувати боєздатність воїнів-земляків. Для нас важлива ваша допомога, як у перші місяці війни, коли ви допомогли армії ставати на ноги, а наразі допомагаєте нам нищити ворога. Слава Україні!

Номер картки для волонтерської допомоги: 
5167 8031 1458 0537.

І. Назарчук
заступник командира
 в/ч А7306 з МПЗ