ХРОНІКА 52/2010


  • 18 грудня до Корости­шівського РВ звернувся житель райцентру, 1966 р.н., із заявою про те, що з його будинку невідомим таємно викрадено ювелірні вироби із золота. Сума збитку становить 2 тисячі гривень. Працівники міліції за підозрою у вчиненні злочину затримали 37-річного непрацюючого місцевого жителя.




  • Цього ж дня до Новоград-Волинського МВ надійшло повідомлення від дирекції одного із приватних підприємств про те, що з автопарку господарства невідомим викрадено автозапчастини, чим спричинено матеріального збитку на загальну суму близько 3 тисяч гривень. Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 20-ти та 23-річних непрацюючих місцевих жителів, у яких викрадене вилучено.

  • Працівники міліції Корольовського РВ у ході проведення оперативно-розшукових заходів затримали 27-річного непрацюючого, раніше судимого, жителя обласного центру, в якого при огляді виявили та вилучили поліетиленовий згорток із подрібненою рослинною масою зеленого кольору, яка, згідно з висновком експерта, є наркотичним засобом — канабісом, вагою 483,16 грамів.

  • До Бердичівського МВ звернувся житель райцентру, 1983 р.н. Чоловік повідомив про те, що із його квартири невідомим викрадено побутову техніку на суму 400 гривень. Працівники карного розшуку за підозрою у вчиненні злочину затримали 19-річного, раніше судимого, непрацюючого жителя району, в якого викрадене вилучено.

  • 42-річна жителька обласного центру заявила до Богунського райвідділу міліції про те, що із сумки, яка знаходилась у її квартирі, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено кредитну банківську картку, з якої в подальшому були зняті гроші в сумі 5 тисяч гривень. Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 18-річну місцеву жительку, в якої викрадену картку вилучено.


О.КУШНІР, спеціаліст ВЗГ УМВС України в Житомирській області