НЕЩАСНИЙ ВИПАДОК У ЧУДНОВІ

На Чуднівщині триває розслідування групового нещасного випадку на виробництві, в результаті якого постраждало двоє людей. Трагедія сталась у селі Краснопіль Чуднівського району на території одного з приватних товариств під час очистки металевих конструкцій картоплесховища від бруду. Роботи виконувались на різних висотах за допомогою автокари. Раптом, під час її руху, контейнер, де перебувало двоє працівників, зіскочив із вилочного захвату вантажопідйомної рами і впав з чотирьохметрової висоти разом із людьми на бетонне покриття, розповідає один з потерпілих, 51-річний Павло Романівський.
«Автокара поїхала назад, і ми попадали вниз. У мене були дуже сильні болі в усьому тілі».
Після падіння потерпілі у важкому стані були доставлені до Чуднівської центральної районної лікарні.
«Романівський, на щастя, залишився живим, але отримав значні травми. Це — перелом усіх ребер, забій легенів та серця, перелом таза, розрив поверхневої долі печінки», — повідомив завідувач хірургічним відділенням Богдан Сметанюк.
Потерпілий ще перебуває у лікарні, але загрози його життю вже немає, на відміну від 36-річної Галини Гуменюк, котра на третю добу після отримання тяжких травм, на жаль, померла. На її утриманні перебувало двоє неповнолітніх дітей — 10 та 12 років, а також мама-пенсіонерка.
У даний час розслідуванням цього нещасного випадку займається створена управлінням Держгірпромнагляду в Житомирській області спеціальна комісія.
«Рупор Житомира»