«Авангард» грає внічию, а суд визнає легітимність іншої федерації

У матчі 14-го туру чемпіонату області (федерація Ю.Я.Опанащука) «Авангард» на виїзді зіграв унічию із командою «Зоря-Енергія» з Романова — 2:2. За нашу команду дублем відзначився Ярослав Корнійчук.
Теоретично цей тур став завершальним у чемпіонаті, однак чимало матчів мають статус перенесених. Чи дограватимуть їх — це питання поки що залишається без відповіді. Відтак зарано говорити про підсумкові місця команд. Нестабільність календаря, численні переноси ігор і неявки команд на матчі зайвий раз підтвердили, що в футбольному господарстві Житомирської області протягом сезону панував безлад. Водночас на офіційному Інтернет-сайті Житомирської обласної федерації футболу, якою керує О.П.Коцюбко, з’явилася інформація про те, що Апеляційний суд Житомира 3 жовтня цього року підтвердив, що Коцюбко Олександр Петрович є законно обраним головою ЖОФФ.
На сайті приводиться також коментар Олександра КОЦЮБКА: «Я вітаю всю футбольну громадськість області з перемогою над свавіллям чиновників і їх маріонеткою Юрієм Опанащуком. Коли мене обрали головою ЖОФФ, я пообіцяв припинити руїну у Житомирському футболі. Я виконав свою обіцянку. Тепер нам усім потрібно засучити рукава і відродити футбол на Житомирщині, а саме: поновити проведення дитячого турніру «Шкіряний м’яч», об’єднати всі футбольні клуби Житомирщини у єдиний чемпіонат і кубок області, повернути житомирські клуби до складу ПФЛ і найголовніше — реконструювати центральний стадіон області «Полісся». Для цього я терміново скликаю виконком ЖОФФ. Вважаю 3 жовтня ключовою датою у відродженні футболу на Житомирщині».
Олег БРЮХАНОВ