Школярі району визначили кращих тенісистів

У фінальних змаганнях із настільного тенісу серед учнів ЗОШ І-ІІ ступенів, що пройшли у Гульській школі, взяли участь по 12 команд юнаків і дівчат — переможців зональних поєдинків.
До фіналу серед юнаків потрапили команди Великогорбашівської, Гірківської, Івашківської, Яворівської ЗОШ. Переможцями стали Олександр Бойко і Віталій Соловей — учні Гірківської школи. Друге місце — у юнаків із Великої Горбаші. Школярі Яворівської ЗОШ — на третьому місці.
У дівчат перемогу святкували юні тенісистки Яворівської ЗОШ Олена Бортник та Дар’я Подолянчук. Друге та третє місця поділили школярки з Малої Цвілі та Суховільської школи.
Серед юнаків та дівчат ЗОШ І-ІІІ ступенів у фінальних поєдинках, що проводилися на базі Слободороманівської гімназії, поза конкуренцією були лідери районних та обласних змагань — тенісисти Гульської ЗОШ — Олександр Плисак, Ігор Нестерук, Ірина Чечет, Аліна Боровик.
У юнаків друге місце посіла перспективна команда Федорівської ЗОШ. Третє місце у юнаків та друге — у дівчат посіли команди господарів змагань — слободороманівські гімназисти. У дівчат фінішували на третьому місці школярки Токарівської ЗОШ.
Новоград-Волинський РМЦ