ЗВЯГЕЛЬСЬКА МОЛОДЬ ВИТЯГУЄ ЗБІРНУ УКРАЇНИ НА ДРУГЕ МІСЦЕ

ЗВЯГЕЛЬСЬКА МОЛОДЬ ВИТЯГУЄ ЗБІРНУ УКРАЇНИ НА ДРУГЕ МІСЦЕ

Семеро новоград-волинців стали учасниками традиційного міжнародного турніру з карате-до «SANCER CAP» (Білорусь) — найбільшого турніру з цього виду спорту в Східній Європі. Шестеро звягельчан відзначилися перемогами і призовими місцями.
У віковій групі 14-15 років Дмитро Корнійчук став переможцем турніру, Артем Кухарчук — бронзовим призером. Крім особистих нагород, Дмитро й Артем підкорили ще й командну вершину. Обоє хлопців доклали максимум зусиль для перемоги у командному куміте. За словами тренера Вадима Рибачка, цей різновид суперництва, коли турнірною сіткою рухається не один спортсмен, а команда з трьох чоловік, є одним із найцікавіших та інтригуючих видів програми на змаганнях такого рівня.
У віковій групі 16-17 років переможною ходою відзначився Анатолій Овсянніков (перше місце). Його одноліток Микола Бармак — третій. На п’єдесталі пошани в якості бронзових призерів також побували Владислав Гаврилюк (12-13 років) і єдиний представник дорослої вікової групи Мар’ян Парадівський.
Здобувши на загал 7 золотих нагород, збірна Української федерації карате-до за підсум­ками турніру стала другою у командному заліку, поступившись лише команді з Санкт-Петербурга. Приємно, що сут­тє­вий вклад у цей результат належить новоград-волинській молоді — 3 перших і 4 третіх місця.
Дещо раніше двоє спортсменів із Новоград-Волинського району — представники районного центру творчості й туризму учнівської молоді — побували на міжнародному турнірі з карате-до, що проходив у Польщі. Олександр Канарський здобув перше місце, Ірина Пелешок, виступаючи у двох категоріях, виборола дві нагороди — за друге і третє місця.
Тим часом стало відомо, що тренера новоград-волинського клубу карате-до «Січ» і дитячо-юнацької спортивної школи Петра Корнійчука призначили головним тренером кадетсько-юніорської збірної України, з чим ми його і вітаємо.
Олег БРЮХАНОВ