Записка самогубця допомогла знайти тіло чоловіка, якого шукали півроку

Справжня детективна історія розгорілася у селі Левків Житомирського району. Сільський самогубець розкрив таємницю вбивства іншого свого односельця, зниклого півроку тому.
38-річний Сергій повісився у хліві. Його тіло знайшла мати. Причину самогубства чоловік описав у передсмертній записці, яку знайшли у нього в кишені.
«1-го травня до нас звернулася мати зниклого, що при невідомих обставинах зник її син. Син трохи зловживав спиртними напоями. Відпрацьовували місцевих мешканців. Той бачив, той не бачив. Той каже, він мав поїхати на заробітки», — розповів заступник начальника Житомирського РВ У МВС Микола Нишпал.
У передсмертній записці Сергій вказав, де закопаний труп зниклого. Тіло знайшли у вказаному місці. У вбивстві сусіда самогубець звинуватив свою колишню співмешканку. Втім жінка переконує, що односельця вбив саме Сергій, нібито, через ревнощі.
Жінка говорить, тіло Сергій заховав спочатку в дворі, а згодом закопав за городами у лісі. Людмила переконує — не повідомила у міліцію, бо співмешканець їй погрожував.
Люди у селі схиляються до думки, що у вбивстві винна Людмила. Додають — Сергій мав серйозні проблеми з ногою, тому не збіг би вчинити злочин.
У міліції нині з’ясовують подробиці заплутаної історії. Кажуть, у березні, коли зник чоловік, жінку і її сина вже допитували. У причетності до вбивства тоді вони не дізналися.
«На даний час судово-медична експертиза триває, причину смерті встановили. Після цього будемо приймати остаточне рішення по всіх громадянах, які причетні до даного злочину», — розповідає заступник начальника Житомирського РВ УМВС Микола Нишпал.
Навіть, якщо з’ясується, що чоловіка вбив самогубець, то Людмилі та її синові загрожує кримінальна відповідальність за замовчування злочину. За це передбачене покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.
Житомир.info