ХРОНИКА 1/2009

«ПОСТАРАВСЯ» 20-РІЧНИЙ МОЛОДИК,
який під час бійки зі знайомцем на вулиці с.Кутище Любарського району зламав йому щелепу. Потерпілого доставлено до лікарні, нападника затримано.
ПІСЛЯ СВАРКИ
з чоловіком ображена 30-річна житомирянка на зло йому випила якісь пігулки й отруїлася. «Швидка» госпіталізувала її.
ЗАЛИШИВ НА «ХВИЛИНОЧКУ»
велосипед та бензопилу на вулиці села Дуплинок житель Новоград-Волинського району. А коли повернувся, їх мов вітром знесло. За підозрою в крадіжці затримано раніше судимого молодика.
«ГРАМОТНИЙ» ЗЛОДІЙ
заліз до оселі мешканки Коростишева, розбивши віконну шибку. Звідти він украв лише комп’ютер вартістю майже 5 тисяч гривень.
ІЗ ПІДОЗРОЮ НА ОТРУЄННЯ
доставили до обласної дитячої лікарні трирічну вихованку одного з дитячих садків обласного центру, яка раптом втратила свідомість. Причини тяжкого стану дитини лікарі з’ясовують.
НАПАЛИ НА ДІДУСЯ
прямо на вулиці Житомира двоє неповнолітніх і забрали в нього гаманець із пенсією та пенсійне посвідчення. Нападників затримано, вкрадене вилучено.

  • 29 грудня до Новоград-Волинського міськвідділу звернувся житель райцентру з заявою про те, що із його будинку, куди зловмисник проник через вікно, викрадено газовий котел, газовий балон та газову плиту. Загальна сума збитку становить близько 1 тис. 200 гривень. Працівники міліції встановили, що злочин скоїв раніше засуджений, непрацюючий 39-річний житель м.Новоград-Волинський, в якого викрадене вилучено.

  • 27 грудня до Корольовського РВ звернулась жителька обласного центру із заявою про те, що з її торговельної палатки на території Житнього ринку невідомий шляхом вільного доступу відкрито викрав гроші в сумі понад 900 гривень. Вжитими заходами працівників спецпідрозділу «Беркут» за підозрою у скоєнні злочину затримано 26-річного жителя міста Києва, у якого викрадене вилучено.

  • До Червоноармійського РВ звернулась 46-річна жителька райцентру, повідомивши про те, що 16 грудня, в період з 19 до 23 години, з її будинку шляхом вільного доступу невідомим викрадено майже 4 тисячі гривень. У скоєнні даного злочину обгрунтовано підозрюється 26-річний житель Луганської області, розшук якого триває.

  • 28 грудня до Малинського МВ звернувся житель райцентру із заявою про те, що цього ж дня, у період з 12 до 17 години, із його будинку шляхом вільного доступу невідомим викрадено 2 тис. гривень. Вжитими заходами працівниками міліції встановлено, що злочин скоїла 14-річна жителька райцентру, у якої викрадене вилучено.

  • Близько 23 години 28 грудня в м.Нов.-Волинський, по вул.Надслучанській, працівники патрульної служби міліції затримали раніше судимого 45-річного місцевого мешканця, у якого було виявлено та вилучено поліетиленовий пакет з 300 грамами подрібненої макової соломки.


http://zito.mvs.gov.ua