ХРОНИКА 21/2009

ЗАГИБЕЛЬ НА МІСЦІ ДТП
9 травня, близько 01.00 год., в чергову частину Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення про те, що на автодорозі Київ-Чоп 251+600 м. сталася ДТП, у якій загинула людина.
Водій автомобіля «Мерседес», рухаючись у напрямку м.Київ у с.Пищів скоїв наїзд на пішохода на пішохідному перехресті. Від отриманих тілесних ушкоджень 32-річний, непрацюючий, неодружений житель с.Пищів загинув на місці ДТП.
НЕПОРОЗУМІЛИСЯ
13 травня, о 8.20 хв., на перехресті вул.Червоноармійська-Таращанського полку водій мотоцикла здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2109, що рухався попереду, виконуючи маневр-поворот ліворуч. Обидва транспортні засоби рухалися в одному напрямку. В результаті ДТП 20-річного водія мотоцикла з закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку, переломом ребер доставлено до лікарні. Ведеться перевірка.
ЩЕ ОДНА ЗАГИБЕЛЬ НА ДОРОЗІ
Цього ж дня, близько 12.00, на автодорозі Київ-Чоп, неподалік с.Миколаївка Новоград-Волинського р-ну, водій автомобіля «Деу» не впоралася з керуванням, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Від отриманих тілесних ушкоджень 34-річна жінка, мешканка міста Києва, померла у реанімаційному відділенні ТМО.
Шановні водії! Пам’ятайте! Найбезпечніша швидкість руху автомобіля — швидкість руху потоку. Намагайтеся виїхати з дому на 15 хв. раніше, це дозволить вам уникнути метушні за кермом. Ніколи не старайтеся перебороти сонливість у дорозі, зупиніться в безпечному місці, відпочиньте. Не забувайте, що дорога може бути слизькою не лише, коли падає сніг або йде дощ, але й коли спека. За високих температур асфальт виділяє смоли, що знижують коефіцієнт зчеплення авто з дорогою. Дії водія повинні бути передбачувані та зрозумілі кожному учаснику дорожнього руху.
Віктор ВАСИЛЮК, командир 3-го взводу роти ДПС, майор міліції