ДОПОМОЖІТЬ МАЛЕНЬКІЙ НАСТУСІ

ДОПОМОЖІТЬ МАЛЕНЬКІЙ НАСТУСІ

На жаль, доля прихильна не до всіх однаково. В наш час дуже велика кількість дітей народжується інвалідами. Така доля спіткала й маленьку дівчинку Анастасію, якій всього три рочки. Ця крихітка проживає в місті Новограді-Волинському, що на Житомирщині. Одразу після народження лікарі виявили в неї скривлення лівої ніжки, та направили в Київський інститут травматології і ортопедії, де поставили страшний діагноз: периферичний нейрофіброматоз лівої гомілки. За цей час дівчинці зробили вже три операціі, які лише погіршили ситуацію. На жаль, державні клініки тепер, навіть, не беруться виправити стан. На даний момент нарешті знайдено Київську приватну клініку «ЛАДІСТЕН», яка гарантує повне одужання. Курс лікування коштує 50 тисяч доларів. Батьки Настусі не в змозі знайти таких грошей самостійно. Часу майже не залишилось.
Допоможіть, будь ласка, поставити дівчинку на ноги. Вона ще зовсім маленька і потребує нашої з вами допомоги. Не будьте байдужими до долі Настусі. Залиште відкритими свої серця та допоможіть, чим зможете.
Будемо дуже вдячні за будь-яку допомогу!
P.S. Настуся так любить життя, радіє найпростішим речам…
Перераховувати кошти Ви можете на рахунок: (по Україні в гривнях)
Отримувач Глушко Олеся В’ячеславівна, № рахунку отримувача 262001943172, ідентифікаційний код отримувача 3004406022, банк отримувача: «Райффайзен Банк Аваль», МФО банку отримувача: 380805.
Перераховувати кошти Ви можете на рахунок: (по Україні в $ США)
У межах «Райффайзен Банк Аваль», отримувач: Глушко Олеся В’ячеславівна, № рахунку отримувача 262021593638, ідентифікаційний код отримувача 3004406022, Банк отримувача: «Райффайзен Банк Аваль», МФО банку отримувача: 380805.
За додатковою інформацією звертайтесь за тел. 8 (098) 920-55-02. Новоград-Волинська районна молодіжна організація « Молодь за майбутнє».