ВЕТЕРАНИ — НА ФІНАЛЬНІЙ ПРЯМІЙ

Виходить на фінальну пряму чемпіонат Житомирщини з футболу серед команд ветеранів, вік яких не нижче 40 років.
Центральним матчем цього туру став поєдинок, що відбувся на стадіоні «Авангард», в якому зустрілися лідери чемпіонату — футболісти нашого міста — та команда з обласного центру. Поєдинок на виїзді у першому колі наші земляки провели вдало, вигравши у суперників з рахунком 3:2.
У турнірній таблиці звягельчани були попереду суперника, випереджаючи його на 2 бали, тож перемога кожної з команд давала шанси зміцнити турнірне становище. У центрі захисту з’явився Олександр Драган, у півзахисті додав мобільності невтомний Іван Гребенчиков. Житомиряни також вийшли на гру в бойовому складі, маючи, до речі, ще й довгу лаву запасних гравців. Усі ці чинники обіцяли цікаву гру. Так воно і вийшло. З початку матчу розпочалася швидка гра з безліччю голових моментів з обох сторін, однак голкіпери свої обов’язки виконували бездоганно. Футболісти демонстрували великий арсенал футбольної науки. Тож, дивлячись на дії футбольних гравців, мимоволі забувався їх вік, це був наочний приклад для молодих футболістів зі складу «Звягель-750», які знаходилися на трибунах. Після першого тайму рахунок не був відкритий — 0:0.
Після перерви темп гри, як не дивно, не знизилася, кожна з команд шукала щастя на половині суперника. Мали хороші моменти для взяття воріт І.Гребенчиков, О.Савчин, А.Диняк. 100%-ий шанс після проходу від своїх воріт до чужих, обігравши при цьому п’ятьох суперників, не використав В.Блізніченко, удар якого був неточним. Не відсиджувалися в обороні і гості, однак наш голкіпер Г.Челядін цього разу був (на висоті).
Тож фінальний свисток матчу зафіксував бойову нічию 0:0. Такий результат обом клубам подарував надію на вдале завершення матчів, що залишилися.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ