ОФІЦІЙНО

ЯК У МІСТІ ВІДЗНАЧАТИМЕТЬСЯ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРУ ТА ДЕНЬ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ
На засіданні організаційного комітету під головуванням заступника міського голови В.С.Титяневич прийнято рішення про те, що 21 вересня 2009 року, о 14.00, у сквері Слави відбудеться покладання квітів та мітинг з нагоди Міжнародного дня миру та Дня партизанської слави. Після закінчення — у малій залі міського Палацу культури — урочисте засідання міського клубу «Ветеран» та святковий концерт. Цього ж дня біля міського Палацу культури пройде виставка-конкурс дитячого малюнку, присвячена темі миру. На урочистості запрошуються учасники партизанського та підпільного руху в роки Великої Вітчизняної війни, молодь та громадськість міста.
Оргкомітет

ПЕРЕВІР СЕБЕ В СПИСКАХ ВИБОРЦІВ
На виконання Постанови ЦВК від 18.05.09 №27 «Про первинне уточнення персональних даних Державного реєстру виборців» у місті проводиться первинне уточнення персональних даних виборців.
Прохання до всіх жителів Новограда-Волинського прийти до відділу ведення Державного реєстру виборців та перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців (вул.Шевченка, 16, перший поверх Будинку рад, каб. №20, 14, при собі мати паспорт).