ВІДКРИТО ПЕРШИЙ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН У НОВОГРАДІ-ВОЛИНСЬКОМУ

Відкриттям нових магазинів жителів Новограда-Волинського точно не здивуєш. Хіба що таким, про яке наше місто ще не чуло. Нещодавно відкрився перший у нас Інтернет-магазин «S-mart». Його відкриття — це не тільки новий крок у розвитку міста, а й чудова можливість для кожного його жителя зручно і швидко здійснювати покупки техніки, навіть не виходячи із дому.
Сьогодні завдяки активному розвитку нових технологій, для більшої кількості населення Інтернет — це невід’ємна частина сьогодення. Але слід також пам’ятати, що це джерело інформації і розваг є важливою частиною бізнесу, яка з кожним днем набирає все більших обертів. Ось і відкриття Інтернет-магазину — це чудова можливість кожному жителю Новограда-Волинського полегшити собі процедуру покупок. Тепер саме у «S-mart» ви можете отримати вичерпну інформацію про необхідний Вам товар, його характеристики, і побачити його зображення в різних ракурсах. Однією з переваг також є те, що кожен покупець тут може обрати зручну для себе форму оплати і доставки. Важливо, що ціни в магазині столичні, що в порівнянні з цінами уже існуючих звичайних магазинів є набагато нижчими. І це логічно, адже власнику магазину не потрібно тримати штат працівників, витрачати кошти на утримання і догляд за товаром на полицях, оплачувати послуги охорони, консультантів тощо. Варто відзначити, що «S-mart» доступний будь-кому, хто користується послугами Інтернету, тому покупець може робити покупки в зручний для нього час.
Як же скористатися послугами такого магазину? Таке питання досить актуальне для тих, хто ще не користувався можливістю здійснювати покупки в Інтернеті. Все досить просто. Слід зайти на сайт s-mart.com.ua, вибрати необхідну категорію товару, обрати модель серед запропонованого переліку і оформити формуляр замовлення. При цьому потрібен мінімум особистої інформації, що сприяє підвищенню безпеки покупок. От і все, заявка прийнята.
Важливий той факт, що практика Інтернет-покупок уже досить поширена в Україні. І це не дивно, адже система проста і зручна, вона економить час, зусилля та гроші. «S-mart» — перший в нашому місті «простий торговий центр» комп’ютерної, аудіо-, відео- та фототехніки, де Ви отримаєте корисну інформацію, якісний товар та максимальне задоволення від здійснення покупки. Адреса офісу: вул.Герцена, 8 (другий поверх, пн-пт, 10.00-18.00), тел.093-749-14-14, адреса: www.s-mart.com.ua