ПРИЙМАЮТЬСЯ ПРОПОЗИЦІЇ ДЛЯ МОЖЛИВОГО ФІНАНСУВАННЯ З БЮДЖЕТУ!

Місто Новоград-Волинський має позитивний досвід співпраці з міжнародними фінансовими інституціями щодо залучення технічної допомоги. При цьому головною вимогою при розгляді заявок є безпосередня участь громади у реалізації проектів.
Зазначений принцип планується частково примінити і під час формування проекту Програми економічного і соціального розвитку міста на 2010 рік. Тобто, в умовах гострого дефіциту фінансових ресурсів першочергово доцільно фінансувати ті проекти, що підтримуються більшістю членів громади і містять її реальний внесок (фінансовий, матеріальний, робоча сила) в реалізацію конкретного проекту.
Тому пропонуємо всім зацікавленим подавати свої пропозиції до проекту Програми економічного і соціального розвитку міста на 2010 рік для можливого фінансування. Перевага надаватиметься проектам з актуальною проблематикою, які б охоплювали якнайбільшу кількість членів територіальної громади та містили її внесок у реалізацію проекту.
Пропозиції в довільній формі приймаються до 30 грудня 2009 року у кабінетах 12 та 39 міської ради (вул.Шевченка, 16). Довідки можна отримати за телефонами 5-33-96 або 5-23-95.
С.КОЛОТОВ, заступник міського голови