СИЛА, ВПЕВНЕНІСТЬ, ВОЛЯ ДО ПЕРЕМОГИ

Ці та інші найкращі якості, притаманні представникам силових видів спорту, продемонстрували двоє звягельчан — Сергій Пукас та Іван Кіпер — на престижному міжнародному турнірі з греко-римської боротьби, що відбувся цими днями у Рівному.
Їхній успішний виступ додав оптимізму й позитивних емоцій новоград-волинським тренерам із цього виду спорту. Адже вдалий результат був добутий у протистоянні з кращими борцями України, Польщі, Німеччини, Литви, Білорусі й Росії.
Чемпіоном турніру у категорії 100 кілограмів став Сергій Пукас. Сергій переможно завершив усі шість сутичок, випередивши на шляху до першого місця сімнадцятьох суперників.
Звання срібного призера змагань добився Іван Кіпер, який виступав у категорії 56 кілограмів. У цій категорії було заявлено аж 20 спортсменів. Юнаку довелося провести вісім поєдинків. І поступився Іван Кіпер тільки у фіналі — борцю із Литви.
Організатори турніру, що проводився на призи президента Рівненської обласної федерації греко-римської боротьби Олександра Корунова, подбали не лише про медалі для кращих борців. Переможці у кожній із категорій отримали ще й грошові винагороди.
Загалом у турнірі взяли участь 250 спортсменів.
Олег БРЮХАНОВ