НАЙБЛИЖЧИЙ РЕЗЕРВ НЕ ПІДВІВ

В цілому успішний для себе 2009-ий рік вихованці клубу карате-до «Січ» завершували змаганнями у Львові, що відбулися 19 грудня. До столиці Галичини вирушила команда у складі 14 юних спортсменів. Як зазначали тренери, це — не основний склад, а ті, кого сьогодні зараховують до найближчого резерву. Власне, й турнір носив назву «Олімпійські надії». Цим самим, ніби, натякаючи його учасникам, що наполегливі тренування, підкріплені волею до перемоги, неодмінно в майбутньому дадуть позитивний результат.
Команду супроводжував тренер Руслан Загривий, який очолює секцію карате-до, що діє в селі Несолонь Новоград-Волинського району. Відтак, більшість команди склали діти з району. Для декого із них ці виїзні змагання стали першими в житті. Тож, було присутнє притаманне для таких випадків хвилювання, справитися з яким допомогли поради тренера.
Більша частина представників Звягельщини, навіть виступаючи у кількох категоріях, знайшла в собі сили успішно провести турнір. Особливо відзначилися Олексій Пантус і Ольга Бармак, які здобули по два перших місця.
До числа переможців змагань у своїх вікових групах і вагових категоріях пробилися Марина Кирчун, Дарина Тарасюк, Микола Іванов, Владислав і Ярослав Лучицькі. У призери потрапили Ігор Дем’янчук, Микола Кучер і Микола Бармак.
Зі слів Руслана Загривого, старший тренер національної збірної України з карате-до Ігор Богдан дав високу оцінку рівню підготовки наших земляків.
Загалом учасниками регіонального турніру стали близько ста юнаків і дівчат. Переважно — зі Львівщини. Можливо, кількість претендентів на нагороди була б вищою, але вніс свою поправку зі знаком «мінус» карантин.
За допомогу при організації поїздки на змагання команда висловлює вдячність районному відділу у справах сім’ї, молоді та спорту (начальник О.В.Бармак) та перевізнику І.М.Троцюку.
Олег БРЮХАНОВ