ПЕРЕМОГЛИ ГІМНАЗИСТКИ

Другим видом програми змагань міської спартакіади школярів стали поєдинки баскетбольних команд. Розпочали боротьбу дівчата, де було заявлено шість колективів. На попередньому етапі вони були розділені на дві групи. Тож завданням бул виграти у своїх суперниць, щоб надалі претендувати на підсумкове високе місце у грі з командами, які змагалися у іншій підгрупі. Без поразок пройшли цю стадію спартакіади минулорічні чемпіони (команда міської гімназії) та команда ЗОШ №6, які й зіграли у фіналі.
Гімназистки розпочали гру досить нервово. Спортсменки із шостої школи зуміли в першій половині стримувати опір досвідчених суперниць, поступившись їм лише з рахунком 8:12. Однак надалі збірна гімназії продемонструвала досить хороший відсоток попадань. Фінальний свисток зафіксував десяту поспіль перемогу гімназії ім.Лесі Українки з рахунком 27:13.
У переможниць варто відзначити Олександру та Ірину Зуб, Ірину Невмержицьку, Альону Харченко, Світлану Лебігу, Вікторію Лопатюк, Ілону Осипчук та Марію Щурук. А у переможених змістовними діями на майданчику відзначилися: Оксана та Саша Каурови, Галина Михальчук.
У грі за третє місце зустрілися баскетболістки ЗОШ №7 та колегіуму. Краще справилися з нервами юнки сьомої школи, котрі вирвали перемогу наприкінці зустрічі. П’яте місце посіла збірна ЗОШ №2.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ