ЖИТОМИРЩИНА ПРОТИ СТОЛИЦІ — БОЙОВА НІЧИЯ

ЖИТОМИРЩИНА ПРОТИ СТОЛИЦІ — БОЙОВА НІЧИЯ

Цими святковими днями виповнюється п’ять років новоград-волинському боксерському клубу «Євробокс». Напередодні ювілейної дати двоє спортсменів клубу (Ігор Саулевич і Назар Петрошук) у складі збірної Житомирської області стали учасниками матчевої зустрічі з боксу між збірними Житомирщини і міста Києва. Командне протистояння відбулося у Бердичеві. Турнір присвятили пам’яті бердичівського боксера й тренера М.М.Самойлова.
У присутності почесного гостя змагань, чемпіона Олімпійських ігор 2008-го року, одесита Василя Ломаченка, спортсмени не мали права виходити на ринг без належної мотивації. Дійсно, бої у всіх категоріях видалися напруженими. А в підсумку — нічия. Рахунок 5:5 після десяти боїв засвідчив рівність командних сил спортсменів зі столиці й Житомирської області.
Як зазначив президент федерації боксу Новограда-Волинського Леонід Плісак, у матчевих зустрічах, здебільшого, не стоїть задача будь-що здобути командну перемогу. Такі турніри — це, перш за все, спортивне свято, дароване його учасникам і шанувальникам бійцівських видів спорту.
Турнір було організовано спільними зусиллями трьох міських федерацій — бердичівської, житомирської й новоград-волинської. До слова, новоград-волинські боксери сповнені рішучих планів у недалекому майбутньому провести серйозний турнір і в нашому місті.
Олег БРЮХАНОВ