ЗАПРОШУЄМО


  • 31 березня — останній день реєстрації бажаючих взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні 2010 року, яке відбудеться у червні місяці. Продовження термінів реєстрації не очікується. Особи, які не зареєструються до 31 березня, не зможуть вступити до ВНЗ. Всі бажаючі можуть отримати консультацію з питань організації та проведення ЗНО у нашому місті за гарячою телефонною лінією міського інформаційно-методичного центру (телефон 550-72).


Інформаційно-методичний центр управління освіти та науки міської ради


  • 31 березня 2010 року, о 16:00, у великій залі Будинку рад (вул.Шевченка, 16) відбудуться громадські слухання з обговорення регуляторного акту «Про затвердження Положення про надання земельних ділянок при укладанні договору особистого строкового сервіту». Запрошуються до участі всі бажаючі.


Управління містобудування та архітектури міської ради


  • 31 березня 2010 року, об 11 годині, у громадській приймальні №1 Будинку рад, вул.Шевченка, 16, відбудеться аукціон з набуття права використання місць з проведення сезонної торгівлі у місті. Кінцевий термін прийняття заяв на участь в аукціоні — 30 березня 2010 року (включно).

  • 30 марта 2010 года, в 12.00, в малом зале Дома культуры состоится пленум городской организации ветеранов по вопросу выполнения решений V съезда организации ветеранов Украины. На пленум приглашаются члены совета городской организации ветеранов, председатели первичных организаций ветеранов, представители органов местного самоуправления.


Президиум городской организации ветеранов,
К.МАЛОВ, председатель городской организации ветеранов