ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ ПОЧАЛАСЯ

3 21 березня стартувала зініційована Держкомлісгоспом України щорічна акція «Май­бутнє лісу — у твоїх руках». Цьогоріч цей захід проводиться вже вшосте і триватиме до 17 квітня.
Основними цілями акції є залучення громадськості і, передусім, учнівської молоді до примноження зелених шат рідного краю, виховання у юних громадян екологічної культури та шанобливого ставлення до природи, ознайомлення школярів з роботою лісогосподарських підприємств.
У ході проведення подібних заходів Новоград-Волинський лісомисгосп має добрий досвід співпраці з багатьма освітніми закладами району, зокрема Курчицькою, Пилиповецькою, Пищівською, Суховільською, Федорівською, Чижівською, Ярунською та іншими школами, Слободороманівським ЗНВО. До цієї потрібної справи безпосередньо долучалися й органи місцевого самоврядування.
Тож і нинішньої весни в ході акції передбачено закласти пам'ятні ділянки лісу та сквери, висадити десятки тисяч молодих деревець, очистити від сміття десятки лісових місць відпочинку. Крім того, заплановані екскурсії школярів у лісництва і цехи підприємства, а також традиційні конкурси дитячого твору і малюнка на тему: «Людина і ліс».
ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ» має достатню кількість садивного матеріалу, засобів та знарядь для успішного проведення акції «Майбутнє лісу — у твоїх руках». Запрошуємо молодь взяти активну участь у добрій справі примноження лісів Звягельщини.
Адміністрація ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ