АКЦІЯ «ВЕТЕРАН ЖИВЕ ПОРУЧ» РОЗПОЧАЛАСЯ

Втретє в місті стартувала акція за участю міської громадсько-молодіжної організації «Лідер», що діє на базі Палацу шкільної молоді. Мета її — привернути увагу громадськості до проблем ветеранів Великої Вітчизняної війни, виховувати у молоді міста патріотичне почуття.
8 квітня відбулася зустріч членів «Лідера» з працівниками управління праці та соціального захисту населення міської ради, який безпосередньо відповідає за роботу з ветеранами. Молоді активісти — студенти промислово-економічного технікуму, взяли участь в акції, що стала традиційною. За імпровізованим «круглим столом» обговорено спільні заходи щодо організації спільної роботи з відзначення 65-ї річниці Великої Перемоги. Учасниками акції вже стало понад 60 новоград-волинців.
Акція продовжуватиметься, її учасники запрошують всіх небайдужих долучитись до заходів, що проводитимуться протягом квітня. Адже в нашому місті залишилося: 825 учасників бойових дій, 1441 — учасників війни, 282 ветерана-фронтовика, з них 7 — самотні. Не хотілося, щоб вони почували себе забутими в рідному місті.
Якщо Ви приєднаєтесь до акції, — Ви допоможете зберегти той вогонь Перемоги, що вічно залишиться в їх серцях і зігріватиме наше покоління!
О.КОСТЮК, учасник акції, завідувачка методичним відділом ПШМ