3:0 — ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА

3:0 — ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА

Свій останній матч на виїзді в турнірі аматорської ліги України ФК «Звягель-750» проводив на Хмельниччині, в смт.Дунаївці, де його суперником був місцевий ФК «Верест-ІНАПІК». Гру першого кола звягельчани завершили впевненою перемогою. Цього разу у складі клубу з різних причин були відсутні Д.Горбаченко, І.Носарєв, Ю.Галюк, однак гравці, котрі вийшли з перших хвилин матчу, надії тренера клубу виправдали, хоча футбольне поле в Дунаївцях аж ніяк не сприяло технічній грі з боку обох команд, додавав труднощів і дощ, що тривав увесь матч. З капітанською пов’язкою вивів команду на гру Роман Весельський, і слід відзначити, що обов’язками капітана та лідера клубу він в цілому справився. З початку матчу наші гравці повністю контролювали перебіг подій на полі, внаслідок чого був забитий перший гол у ворота господарів. Рахунок своїм голам у цьому сезоні відкрив Ярослав Корнійчук, який сильно і влучно пробив штрафний удар метрів з 25-ти від воріт. До кінця тайму звягельчанам ще раз вдалось послати м’яч у сітку воріт дунаївських спортсменів. Після традиційного проходу по краю та точної передачі нашого капітана другий гол у грі записав на свій рахунок автор першого голу Я.Корнійчук — 2:0 після перших 45 хвилин гри.
Після перерви господарі будь-що намагалися змінити хід гри, за рахунок відчайдушного пресингу та швидких атак їм вдалося створити ряд небезпечних моментів біля воріт Максима Дуброва, однак захисні редути та безпомилкова гра голкіпера і цього разу зберегли ворота «сухими» від голів.
У свою чергу звягельчанам вдалося ще раз «розписатися» у ворота дунаївців. Свій одинадцятий гол у турнірі аматорської ліги провів її кращий бомбардир Юрій Перін, реалізувавши свій вихід один на один з воротарем. Фінальний свисток зафіксував перемогу ФК «Звягель-750» з рахунком 3:0. Свій черговий матч у турнірі звягельчани проведуть вдома у наступну середу проти лідера зональної групи ФК «Тернопіль». Тепер турнірна таблиця має такий вигляд:
А в суботу, 26 червня, на стадіоні «Авангард» відбудеться перший поєдинок чемпіонату Житомирщини з футболу, де наш клуб екзаменуватиме минулорічних бронзових призерів ФК «Легіон» з м.Житомир. Початок о 16.00. У цей же день, о 14.00, свій перший домашній поєдинок проведе ветеранська футбольна збірна Новограда-Волинського.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ