ТУРНІР ПАМ’ЯТІ В.Ф.ВОЗНЮКА

ТУРНІР ПАМ’ЯТІ В.Ф.ВОЗНЮКА

Команда ветеранів ФК «Україна» с.КиковаЩорічно районна організація ВФСТ «Колос» проводить футбольний турнір серед гравців-ветеранів, присвячений пам’яті В.Ф.Вознюка, який тривалий час був головою товариства «Колос». Нинішні змагання особливі, адже у 2010 році всеукраїнське сільське спортивне товариство святкуватиме 60 років з дня заснування.
Турнір проводиться на спортивній базі смт.Городниця за участю трьох команд. Крім господарів, участь у ньому взяли досвідчені гравці спортивного осередку «Майстрівський» та ФК «Україна» с.Кикова по коловій системі. У першому поєдинку киковчани з рахунком 2:1 переграли городницьких ветеранів. Надалі господарі з рахунком 1:0 завдали поразки майстрівчанам. У заключному матчі гравці ФК «Україна» та ФК «Майстрівський» зіграли внічию 1:1. Отже, в активі гостей з с.Кикова — 4 очка, що принесло їм перемогу, перехідний кубок з портретом В.Ф.Вознюка та матеріальне винагородження.
Почесні нагороди з рук організаторів отримав капітан команди переможниці Василь Рашин. Саме завдяки старанням капітана команди був організований виїзд команди на змагання. Варто відзначити і інших гравців, котрі, незважаючи на далеко не молодий вік, були лідерами на полі, це — М.Гнітецький, М.Тимошенко, М.Гарбарчук, М.Процюк, М.Сущук, В.Білий, В.Примак.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ