ВРЯТУВАЛИСЯ НА 90 ХВИЛИНІ

Після успішного виступу у всеукраїнських футбольних змаганнях гравці ФК «Звягель-750» продовжують поєдинки чемпіонату області. Виїзний матч до смт.Радомишль до ФК «Прес» нібито не обіцяв втрати турнірних очок, однак господарі, котрі знаходяться на дні турнірної таблиці, продовжують ускладнювати життя своїм суперникам.
Нещодавно радомишляни відібрали очки у ФК «Коростень», зігравши внічию 1:1, а у звітній грі завдали втрат і звягельчанам. Хоча на 9-й хвилині гри новоград-волинці вигравали з рахунком 2:0, голи були на рахунку Михайла Войтовича та Олександра Загривого. Маючи ще безліч гольових моментів, гравці «Звягель-750» їх не реалізували. У свою чергу господарі у першій половині гри скоротили рахунок з 11-метрового удару, призначеного за гру рукою. На 48-й хвилині гри рахунок став нічийним — 2:2, а ще через 20 хвилин попереду вже були радомишляни.
У другій половині матчу гра новоград-волинців розладналася, небезпечних моментів для взяття воріт не було. Назрівала можливість отримати другу поразку, від якої врятував удар Павла Осарчука, сталося це на 90-й хвилині гри. Тож свисток рефері зафіксував результативну нічию — 3:3. В інших матчах туру результати наступні: ФК «Коростень» — ФК «Хім­маш» 8:2; ФК «Зоря-Енергія» — ФК «Бараші» 0:1; ФК «Бердичів» — ФК «Легіон» — 3:1
Наразі в турнірній таблиці три клуби «Звягель», «Хіммаш», «Зоря-Енергія» мають в активі однакову кількість очок. Хоча краща різниця забитих та пропущених м’ячів — у нашої команди.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ