ЩЕ РАЗ ПРО СПАРТАКІАДУ…

ЩЕ РАЗ ПРО СПАРТАКІАДУ…

17.09.2010 року в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 відбулося відкриття шкільної спартакіади. Здавалося б, нічого незвичайного, проте вперше за останні декілька років у відкритті спартакіади брали участь наймолодші спортсмени — першокласники. Ці «найсильніші» малюки були найактивнішими, найголоснішими серед тих, хто виголошував назву команд та девіз. Цікаво було не лише першокласникам, а й старшокласникам та вчителям. Школярі дали найрізноманітніші назви своїм командам: «Павуки», «Малюки»,«Здоровані», «Адідас», «Смайли» тощо.
Серед молодших школярів було проведено «Веселі старти» вчителем фізичної культури Алексійчук С.О., а учнів 5-11-х класів, в силу обставин, підтримував молодий вчитель фізичного виховання Матвєєв А.І. Діти змагалися і в стрільбі («влучний стрілок»), і в бігові, і в підтягуванні, і в перетягуванні канату.
Найорганізованішим виявився 5-й клас — вони мали найбільше плакатів та організовану групу підтримки.
У змаганнях, звісно, перемогла дружба, адже на шкільному рівні неодноразові переможці міських та обласних змагань з волейболу, гандболу, боротьби трішки піддаються одне одному, бо виховані в дусі однієї шкільної родини.
Педагог-організатор ЗОШ №6