ГРАЄМО НА ПЕРСПЕКТИВУ

З метою підвищення спортивної майстерності юних любителів настільного тенісу в області були проведені змагання обласної дитячої ліги, в якій взяли участь кращі тенісистки та тенісисти практично з усіх міст та районів Житомирщини. Змагання проводилися серед команд, до складу яких включалися по три спортсмени.
Лігові поєдинки складалися з трьох турів. Фаворитами змагань в юнацькому розряді були вихованці міської ДЮСШ під орудою тренера Л.Х.Майстра, які, продемонструвавши відмінну техніко-тактичну підготовленість, здобули перемоги в усіх зустрічах. Взаємовиручку, психологічну врівноваженість продемонстрував лідер збірної Артем Гороницький, внесли свої перемоги в актив збірної семикласник Микола Корнієнко та старший за віком Сергій Струс. У підсумку юнаки були відзначені грамотою обласної федерації настільного тенісу та отримали можливість виступати на всеукраїнських змаганнях. Дівчата виступили менш вдало, набираючись турнірного досвіду, адже семикласницям важко конкурувати в іграх зі старшими суперницями, хоча в окремих партіях продемонстрували сучасний атакувальний стиль. Слід відзначити перспективних Аліну Ткачук та Настю Бущенко.
У загальному підсумку виступів юнаків і дівчат збірна міста посіла третє місце, поступившись збірним смт Червоноармійська та Попільні.
Збірна Новоград-Волинського району, сформована на базі Гульської ЗОШ, не змагалася у трьох турах, тож підсумки виступів у кінці турнірної таблиці. Хоча дівочий склад команди, особливо в першому турі, був серед лідируючих команд.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ