ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ УЧНІВСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ

Вже протягом 17 років друга субота вересня відзначена Днем фізичної культури та спорту в нашій державі. Тож редакція газети «ЗІ» вітає вчителів фізичного виховання шкіл міста і району, викладачів фізичного виховання ВУЗів І-ІІ ступеня акредитації, тренерів дитячо-юнацької спортивної школи, керівників гуртків дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки, спонсорів з числа тих, хто допомагає в розвитку цієї перспективної галузі з днем молодості, бадьорості, фізичної краси. Бажає успіхів на цій благородній ниві і вірить, що зусилля спортивних фанатів будуть належно оцінені батьками майбутніх чемпіонів та спортсменками, що у нашому древньому Звягелі міська влада буде вкладати більше коштів у майбутнє вічно молодого Новограда-Волинського. А дні здоров’я на підприємствах, установах стануть не винятком.
Саме напередодні відзначення свого професійного свята підведені підсумки 55-ї спартакіади школярів міста. В період з вересня 2007 по травень 2008 року школярські збірні виборювали переможні місця у 9-ти видах програми, до заліку було включено п’ять кращих результатів з видів спорту. У загальному заліку найвдаліше виступила збірна колегіуму, що набрала 100 пунктів. Готували команду вчителі фізкультури М.С.Процак, В.О.Романюк, В.П.Свідерський, другими фінішували вихованці спортивного клубу ЗНВО ім.Лесі Українки, які мають у своєму активі 88 пунктів. Підготовкою команд займалися вчителі фізкультури Л.О.Бутар, В.П.Бурковський, Ю.Л.Чернецький. Замкнули трійку спартакіадних призерів збірники ЗОШ №6 під керівництвом вчителів фізкультури В.Я.Ісакован та Ж.С.Ісакован.
До п’ятірки кращих потрапили збірні ЗОШ №7, 4. Не використали своїх потенційних можливостей посісти вище місце спортивні колективи ЗОШ №5, 9, 3, 2, 10.
А незабаром стартує чергова, вже 56-та, спартакіада. Тож це буде хороший шанс поліпшити свої показники.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ