ВИЗНАЧИЛИСЯ З НАЙКРАЩИМИ

У суботу, 25 грудня, в МПК імені Лесі Українки відбулося урочисте вшанування кращих каратистів 2010 року. Зібралися десятки юних спортсменів та їх батьків. Клуб карате-до «Січ» влаштовує свято — тож, слово його головному тренеру, тренеру-викладачу ДЮСШ Петру Корнійчуку:
— У 2010 році було дуже багато проблем, але, не дивлячись на це, ми показали гідні результати. А саме: участь нашої команди у турнірі в Києві — 5-те загальнокомандне місце; Будапешт (Угорщина) — 3-тє місце у складі збірної України. Цей турнір особливо хотілося б відзначити, оскільки з семи командних медалей — три поїхали до нашого міста. У жовтні відбувся найбільший турнір СНД — кубок Білорусі, де брали участь 10 країн, понад 800 учасників, котрі представляли 61 клуб. Було дуже приємно та престижно посісти на цих змаганнях перше командне місце. У Мінську вже є наші фани, котрі приходять, щоб підтримати нашу команду, там нас полюбили. У заключному турнірі року «UNION-CUP» наші каратисти зайняли гідну 5-ту сходинку, не дивлячись на те, що брали участь 60 клубів. Загалом виступаємо стабільно, — відзначив Корнійчук.
— У цьому році відбулося багато приємних змін. Це — створення спортивних шкіл у Наталівці, Несолоні, Суслах, де проводяться тренування. Будемо сподіватися, що й там зростатимуть чемпіони. Звичайно, слова подяки — спонсорам, котрі протягом року підтримували каратистів, — додав Петро Корнійчук.
Перейдемо до нагород. Їх вручали перші новоград-волинські чемпіони. Кращою спортсменкою року у категорії до 14-ти років визнали Олю Павлову, а в старшій віковій групі, звичайно, перемогла наша зірочка — Анастасія Ванжура.
У хлопців у тих же вікових групах званнями кращих відзначили Дмитра Корнійчука та Анатолія Овсяннікова відповідно. З чим ми їх і вітаємо.
— Головне, щоб батьки відчули, що діти доглянуті та в надійних руках, — додав наостанок П.П.Корнійчук.
А ми, жителі Новограда-Волинського, чекаємо медалей та нових перемог у Новому 2011 році.
Юрій НАЛЬОТОВ