Є НАШІ — НАЙКРАЩІ В ОБЛАСТІ!

Традиційно, по завершенню року підводяться підсумки роботи за минулорічний період в усіх галузях. Не зостались поза увагою і сфера фізичної культури і спорту. Так, у Житомирі відбулося підведення підсумків та визначення кращих спортсменів та тренерів області. Якщо серед олімпійських дисциплін прізвищ спортсменів та тренерів із теренів Звягельщини названо не було, то, серед так званих не олімпійських видів спорту, було відзначено Михайла Гузя — майстра спорту міжнародного класу, переможця етапу кубка України з армрестлінгу та його наставника Геннадія Данюка — обоє представляли ВФСТ «Колос» Новоград-Волинського району.
Ще два представники Новоград-Волинського району здобули звання майстра спорту України. Це — Тетяна Лавренчук (спеціалізується у вільній боротьбі) та Сергій Кулмалієв (греко-римська боротьба). А Світлана Рижикова (вільна боротьба) включена до резервного складу національної збірної з цього виду спорту. Готують висококваліфікованих спортсменів та спортсменок тренери Анатолій Ясиневич, Юрій Мірзабекян, Сергій Мельник.
А відзначення кращих спортсменів та спортсменок юнацького віку у Новограді-Волинському було проведено в малій залі Палацу культури в рамках «Олімпійського фестивалю». Вдало провели минулорічний сезон волейболісти, баскетболісти, тенісисти, каратисти, котрі підвищують свою спортивну майстерність у міській ДЮСШ. Вони здобули визнання виступаючи на змаганнях обласного та всеукраїнського рівнів. Досить вагомими були здобутки вихованців міського ДЮКФП. Це, насамперед, — здобутки борців греко-римського стилю, легкої атлетики. Як завжди, на високому рівні були показники ДЮСШ ВФСТ «Спартак» з вільної боротьби. Найкращі в кожній дисципліні були нагороджені подарунками, що їх вручив заступник міського голови Валентин Костюк.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ