ВЕЛИКІ МРІЇ МАЛЕНЬКИХ КРАСУНЬ

ВЕЛИКІ МРІЇ МАЛЕНЬКИХ КРАСУНЬ

Маленька чи велика — жінка завжди є жінкою. З тією лише різницею, що красуні з віком навчаються приховувати власні недоліки, а найкращі свої риси «приправляти» спеціями чарівності і подавати якнайкраще.
Втім, у цій відмінності — уся родзинка, бо характер, звички та уподобання в дитинстві — як на долоні. Дитяча безпосередність та щирість у цьому віці, наче відкрита книга, читати яку — суцільне задоволення як для батьків, так і для оточуючих. А коли дитина талановита, відкрита і помітна, — пряма їй дорога на сцену. Зокрема, до шоу-програми «Міні-міс», що вже 22-й рік поспіль тішить новоград-волинців яскравими дитячими індивідуальностями.
П’ять дівчаток, від 5 до 8 років, є цьогорічними учасницями популярного конкурсу маленьких міс. П’ять неповторних характерів, веселих вдач та яскравих образів, котрі з’єднаються у суперництві на сцені Палацу культури у неділю, 16 січня. Початок програми — о 17 годині, а сьогодні, як і традиційно, на шпальтах «Звягель-Інформу» пропонуємо нашим читачам знайомство із маленькими принцесами — учасницями «Міні-міс-2011».
Кожній із п’яти претенденток на корону «Міні-міс» ми запропонували:

  1. Розповісти про себе.

  2. Поділитися своєю найбільшою мрією.

  3. Привітати новоград-волинців із новорічними та різдвяними святами.


ПРЕДСТАВЛЯЄМО УЧАСНИЦЬ КОНКУРСУ «МІНІ-МІС-2011»






















№2. Машенька ГРИНЧУК, 5 років, ДНЗ №16:




  1. Як усі дітки, люблю веселощі і жарти. Я — наполеглива, розумна, чуйна і неординарна дівчинка.



  2. Мрію бути потрібною людям, стати лікарем. Щоб хвороби не лікувати, а попереджувати, і щоб люди були здоровими, веселими і щасливими!



  3. Тому усім бажаю міцного здоров’я, гарної вдачі та справжньої любові!!!




№4. Каріночка Газарова, 8 років, гімназія:




  1. Товариська, весела, цілеспрямована. Люблю танцювати і співати. З трьох років займаюся у ансамблі бального танцю «Грація», граю на скрипці та співаю у ансамблі «Домініка плюс».



  2. Мрію стати видатною співачкою.



  3. З нагоди свят усім бажаю добробуту та щастя! Нехай буде мир в усьому світі, а усі люди нехай будуть щасливими!




№1. Юлечка ТИННА, 8 років, колегіум:




  1. Я — велика мрійниця та фантазерка, вірю у дива. Хоч і маленька, але маю велике серце. Дорослі кажуть, що я чуйна, добра і уважна. А ще — працьовита, намагаюся завжди досягати мети. Дуже люблю робити близьким подарунки та готувати для них сюрпризи.



  2. Мрію, щоб усі люди любили один одного і посміхалися. Вірю, що ця мрія обов’язково здійсниться. А ще хочу стати актрисою та директором фірми, а найближчим часом — «Міні-міс».



  3. Усім — гарного новорічного настрою, посмішок та багато подарунків!




№5. Світланка Курносова, 5 років, ДНЗ №15:




  1. Жартівлива, турботлива і добра. Люблю слухати казки, малювати. А ще я — незамінна мамина помічниця.



  2. Мрію про комп’ютер.



  3. Бажаю усім діткам — радісного, щасливого дитинства, схожого на чудову казку. А дорослим — веселих свят!




№3. Людочка ГУДЮК,

учениця 3-А класу, ЗОШ №9:




  1. За характером я не завжди спокійна, але урівноважена. Люблю мріяти. Крім пісні й танцю, мені подобається творити чудеса з бісеру і дарувати свої вироби рідним та близьким.



  2. На рівні школи я сьогодні — маленька зірочка, а в майбутньому мрію засвітитися на усю країну.



  3. Усіх вітаю зі святами! Нехай пухнасті тваринки — зайчик та котик — принесуть усім нам піднесений настрій, міцне здоров’я, море посмішок та величезний мішок яскравих подарунків! Учасницям конкурсу бажаю відчути смак перемоги і здійснення усіх мірй!




Спілкувалася Юлія КЛИМЧУК
Фото Юрія Зубрицького, фотостудія «Світлина»