ЩАСТЯ ФУТБОЛІСТІВ ЖИЛО У ЩАСЛИВОМУ

Ставши переможцями обласного футбольного фестивалю серед футболісток 1993 р.н., збірна Новоград-Волинського району потрапила до зонального Всеукраїнського туру, що проводився в смт.Щасливе Київської області, де, крім наших землячок, змагалося ще п’ять збірних, переможниць обласних змагань. Основу нашої збірної склали вихованки ЗОШ сіл Гульськ, Косенів, Токарів та смт.Городниця, готував збірну вчитель фізкультури А.В.Чечет. Вперше дійшовши до досить високого рівня, дівчата не змогли продемонструвати всю свою техніко-тактичну підготовленість, поступившись суперницям з Вінницької, Рівненської та Хмельницької областей, подолавши однак господарок змагань та команду з Чернігівщини, посівши таким чином четверте місце. А путівки на фінал забронювали кращі дві збірні — це юнки з Хмельника та Костополя.
Паралельно з турніром футболісток проводився турнір футболістів 1993 р.н., де також були представлені переможці фестивалю з Житомирщини — збірна Новоград-Волинського району під орудою тренера В.П.Білого, котрий вже багато років тренує спортсменів на базі Городницької ЗОШ.
Тож місце проведення зональних матчів селище Щасливе стало щасливим для збірної нашого району — здобувши чотири перемоги і програвши лише господарям змагань з мінімальним розривом у м’ячах, посіли друге місце, У підсумку це дало право грати у всеукраїнському фіналі, що проводиться під девізом: «Даруймо радість дітям». Вдалий виступ обох збірних принесе багато балів у комплексному заліку обласної спартакіади команді ФСТ «Колос» Новоград-Волинського району.
А фінальні поєдинки юнацьких збірних відбудуться незабаром у м. Переяслав-Хмельницький, що на Київщині.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ