ТЕТЯНА ЛАВРЕНЧУК — БРОНЗОВА ПРИЗЕРКА ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ!

ТЕТЯНА ЛАВРЕНЧУК — БРОНЗОВА ПРИЗЕРКА ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ!

\"ТЕТЯНАВперше у спортивній історії Житомирщини представниця Новоград-Волинщини Тетяна Лавренчук виборола бронзову нагороду на чемпіонаті Європи із вільної боротьби серед юніорів. Змагання відбувалися з 22 по 26 червня у сербському містечку Зреньянін.
Тетяна виступала у ваговій категорії до 63 кг (загалом — 14 учасниць). Регламент турніру передбачав виліт спортсмена вже після першої поразки. Але звягельчанка пробилася до півфіналу, де поступилася представниці Росії, котра у підсумку і стала чемпіонкою.
Перший період Тетяна програла з рахунком 3:1, другий звела до нічиєї — 1:1. Тобто, перевага росіянки була незначною. Але на тренуваннях є ще над чим працювати, адже відомо, що перемоги на таких престижних змаганнях легко не даються. Тим більше, що 20 липня борчиня вирушає у складі збірної команди України на Чемпіонат світу в Румунію, де нагороди буде здобувати ще важче.
Тетяна Лавренчук — майстер спорту України, чемпіонка України, переможниця та призерка різних міжнародних та всеукраїнських турнірів у своїй віковій групі. Народилася в селі Ужачин Новоград-Волинського району. Свій спортивний шлях почала у дитячій юнацькій спортивній школі фізкультурно-спортивного товариства «Спартак». Залучив Тетяну до занять спортом досвідчений тренер із вільної боротьби, старший тренер збірної Житомирської області С.М.Мельник, котрий виховав 10 майстрів спорту з вільної боротьби.
Тетяна каже, що дуже полюбила цей вид спорту, наполегливо тренується, виконує всі вказівки та завдання тренерів, проводить щоденні дворазові тренування і ставить собі за мету — тільки перемагати. А коли програє, то робить з цього висновки, аналізує помилки, ще наполегливіше шліфує свою майстерність у спортивному залі. Адже Таня має дуже амбітні плани — участь в Олімпійських іграх. Тож, побажаємо їй вдалих виступів та перемог.
В.БОРИСЮК, голова Новоград-Волинської міської ради ФСТ «Спартак»