ЛЕГКА АТЛЕТИКА — НА КОНІ!

ЛЕГКА АТЛЕТИКА — НА КОНІ!

\"ЛЕГКАТренери пригадують, що двадцять років новоград-волинські легкоатлети не відчували смаку перемог на чемпіонатах України. Тож, після такого «посту», навіть потрапляння у трійку призерів — успіх, та ще й який!
Десятикласник гімназії Ярослав Михалюк став бронзовим призером чемпіонату України з легкої атлетики серед юніорів у естафетному забігу 4 по 400 метрів. Його одноліток, теж гімназист Анатолій Корнійчук, в естафеті 4 по 100 метрів посів командне сьоме місце. Змагання серед юнаків 1992 року народження і молодших пройшли у Донецьку на минулому тижні.
Керівник гуртків з легкої атлетики ДЮКФП Олександр Універсал, під керівництвом якого тренуються хлопці, розповів, що путівку на чемпіонат України Ярослав і Анатолій здобули за підсумками обласної першості серед дорослих. Корнійчук був третім на стометрівці, подолавши дистанцію за 11,1 секунди і підтвердивши перший дорослий розряд, Михалюк — п’ятим у забігу на 400 метрів, встановивши особистий рекорд — 51,4 секунди.
Вже традиційно для таких випадків, тренер від себе особисто та від імені спортсменів висловив вдячність спонсорам. Це — підприємці Ю.В.Тарар і П.В.Рихальський та місцевий осередок політичної партії «Фронт змін», завдячуючи яким кращі міські легкоатлети мали змогу впродовж року їздити на серйозні змагання й покращувати результати.
Олег БРЮХАНОВ